...podle vseho tam pribudli i foto stavoveho displey kua a jak tak koukam tak ten indikator baterie je zas na 1/3tiny dprkvancin...
hezky den
Moderátor: Moderátoři
...normalne mi mluvis z duse ...at to stoji za to a dsko pujde do zaslouzeneho skoliciho procesu ...smalincik píše:No, docela jsem zvědavý na ten den "D" a na recenze. Docela rád bych už to DSko nechal zaslouženě odpočívat a vychovávat mladou generaci(v tomto případě mou dceru) a sám bych si dopřál ten High -Tech strojek, pokud za to bude stát. Nezbývá ,než si přát, aby překvapení bylo ještě větší , než očekávání. Věřím jim.
...kolouchu tj ale prakticke to moc neni ...kolouch píše:S displejem bych nezoufal, má to HDMI tak snad to bude umět pouštět obraz z LV přes HDMI a pokud ano tak k tomu třeba časem dodají nějaký mobilní displej s drátem nebo můžete fotit od země s ntb a to je teprve velký výklopný displej
S cenou pod tricet ceskych nepocitej....Kulich píše:S k100d se dají dělat velmi dobré snímky a doufám, že u mých fotografií to tak trošku platí (vim, že samochvála strašně smrdí ). Ale jedinné co mi vadí u moji k100d je rychlost AF. To mně dokonce někdy vytáčí. A hlavně za šera je to někdy opravdu k pláči. A oproti Nikonu/Canonu/Sony/Olympusu je to velmi slabá stránka Pentaxu. Co se týče K-7 tak jsou do ní vkládany velké naděje a podlé drbů to předpokládám bude pravda - o AF se píše, že byl rapidně zlepšen. Takže jsem zvědav, jestli mně pentax potěší a budu vědět, že je kam upgradovat. O upgradu poté ovšem rozhodne cena, pokud bude předpokládaných 1500€, tak v tom případě nad tím nebudu ani uvažovat, to mi příjde pro amaterského fotografa jako přemšrtěná částka za tělo, ikdyž to bude sebelepší fotoaparát. Opravdu jedinné co potřebuji od foťáku je, aby měl prioritu clony a času, kompenzaci expozice a rychlý AF. Pokud bude K-7 za rozumnou cenu (na úrovni k20d), tak to vidím tak, že už bych si jí do léta pořídil... Opravdu jsem zvědav.
PS: Podobně jako byla k20d představena v Dubaji tak letos novináře naženou někam do Norska...
jj chápu, že jsou uživatelé, kteří výklopný displej či LV potřebují k usnadnění práce, já k nim ale naštěstí nepatřím, takže mi chybějící výklopny displej, či LV nevadíchalejkum píše:...kolouchu tj ale prakticke to moc neni ...kolouch píše:S displejem bych nezoufal, má to HDMI tak snad to bude umět pouštět obraz z LV přes HDMI a pokud ano tak k tomu třeba časem dodají nějaký mobilní displej s drátem nebo můžete fotit od země s ntb a to je teprve velký výklopný displej
...hold vsichni se tesime na uvedeni a ponekteri z nas se podle toho rozhodnout zustat nebo jit ...
hezky vecer
Jsme 2kolouch píše:jj chápu, že jsou uživatelé, kteří výklopný displej či LV potřebují k usnadnění práce, já k nim ale naštěstí nepatřím, takže mi chybějící výklopny displej, či LV nevadíchalejkum píše:...kolouchu tj ale prakticke to moc neni ...kolouch píše:S displejem bych nezoufal, má to HDMI tak snad to bude umět pouštět obraz z LV přes HDMI a pokud ano tak k tomu třeba časem dodají nějaký mobilní displej s drátem nebo můžete fotit od země s ntb a to je teprve velký výklopný displej
...hold vsichni se tesime na uvedeni a ponekteri z nas se podle toho rozhodnout zustat nebo jit ...
hezky vecer