Příspěvek
od Ivan-K » 01 led 2014, 20:53
Bohužial tá 6 zdarma je len taký osekaný editor JPG obrázkov, nič viac nič menej. Absolútne som nepochopil čo tým sledovali. Jedine tak dúfať že si zákazník zaplatí upgrade na aktuálnu verziu, čo by bolo možno ešte výhodnejšie ako zvýhodnená cena samotného produktu.
Tým že mne dali zdarma oholený a sakra pomalý editor obrázkov JPG, tým ma určite nepresvedčili na zakúpenie upgradu aktuálnej verzie.
Stiahol som si na skúšku aktuálnu verziu, je to pre mna neintuitívne - to môže byť vec zvyku. Ale tú rýchlosť čo má aj aktuálna verzia, tak to je koniec, to by som musel hned kúpiť nový PC, lebo by ma to zožralo za živa. Tak neskutočne dlhé otvorenie programu som dávno nezažil, u mna to otvorenie trvá 50 sekúnd !!! ACDSee PRO len 6 sekúnd. Na druhú stranu posúvanie RAW trva menej o čosi menej , ale to otvorenie softu ma zabilo. Ak použijem AcdSee len ako prehliadač RAW, bez editora, tak mi to fičí tak rýchlo ako vstavaný prehliadač JPG vo Windows
Program to nemusí byť zlý, ale pokial nezapracujú na rýchlosti, tak ho považujem za nevyhovujúci
Pentax K-30, Metz 48
Autofocus : Sigma 10-20/3.5-5.6, Pentax 17-70/4, Pentax 18-135WR, Sigma 28-80 Macro, Sigma 24/1.8 DG Macro, Sigma 35/1.4 ART, Tokina 70-210/4.5, Sigma 55-200 DC
Manual focus : Sigma 28/1.8, Sigma 70-210/2.8 APO, Sigma 400/5.6