Raw v elements
Moderátor: Moderátoři
Raw v elements
Zdravim, občas se mi raw v elements načte jako bláto a přitom je v prohlížeči ostrá a prokreslená, díky za tip.
Pentax K-m, sigma 24-70 3,5-5,6 UC
Re: Raw v elements
Napadá mě zvětšení.Dělá ti to i při zvětšení přesně např. 25%,50% ? Pokud to mám zvětšené např na 27% tak je to takové neostré.
STŘÍBRU ZDAR
Smazána citace předchozího příspěvku. Prosím necitujte přímo předchozí příspěvek (viz. Pravidla). Admin
Někdy je to perfektní i na velké zvětšní, další problém je, že když fotku načtu do editoru, zůstane neostrá.Jeden fotograf z toho důvodu přečel na Canon program /má canon/ a má klid.
Někdy je to perfektní i na velké zvětšní, další problém je, že když fotku načtu do editoru, zůstane neostrá.Jeden fotograf z toho důvodu přečel na Canon program /má canon/ a má klid.
Smazána citace předchozího příspěvku. Prosím necitujte přímo předchozí příspěvek (viz. Pravidla). Admin
díky, každopádně zkusím i jiný program
PS, dokonce jsem se setkal s odsouzením Ps jako nástroje na zpracování Raw a tomu jsem se smál, ted už ne:-)
díky, každopádně zkusím i jiný program
PS, dokonce jsem se setkal s odsouzením Ps jako nástroje na zpracování Raw a tomu jsem se smál, ted už ne:-)
Nebo mrkni na Capture One 7, měl jsem tu zkušební verzi a pecka. Jenže jsem od malička německy mluvící tak to není pro mě
Naštěstí je 6 ofiko v Češtině. 

STŘÍBRU ZDAR
Děkuji za tip, co nejdřív ho otestuji.
Děkuji za tip, co nejdřív ho otestuji.
A tady máš pak malou nápovědu
http://help.phaseone.com/cs-cz/CO6/Capt ... -View.aspx
http://help.phaseone.com/cs-cz/CO6/Capt ... -View.aspx
STŘÍBRU ZDAR
Děkuji za nápovědu. Mám zkušební verzi 6express a je to paráda, chce to zvyk, ale fotka vypadá pefektně, myslím, že express verze mi bude stačit a objednávám.