oficialna stranka, je tam aj video:
http://www.lowepro.com/flipside-sport
co sa mi na nom pacilo: dam tam vsetku svoju techniku aj s malou rezervou (to nedam do terajsej brasne Kata ani nahodou). aj tak vsetko v tom batohu nebudem nosit na hory, iba telo + dve tri skla a ostane mi priestor na jedlo + vodu. zboku sa da pripevnit stativ, z druhej strany flasa vody, spredu turisticke palicky. JE LAHKY. je pevny.
skusal som si batohy Kata 3IN1- vzhladom na kontrukciu sa mi zdalo ze sa vnutri vsetko sypalo (myslim tym tuhost prepazok). Vanguard UP Rise batohy boli az moc masivne (hmotnost) na ukor priestoru (polstrovanie), samotny priecinok na vela osobnych veci moc nepotrebujem (skoro 1/3 batohu).
prosim o radu. techniku mam v podpise. uprednostnim kvalitu vyrobku pred cenou (aj ked cim lacnejsie tym lepsie). potreboval by som uchyt na stativ (na palicky by bolo plus), vyhoda by bola vyber tela zboku s nasadenym objektivom a spredu/zozadu? odzipovat cely batoh pre zmenu objektivu.
stravil som v megafoto 1,5h pri batohoch, tak to nie je sranda vybrat najvhodnejsi ani na zivo