Brasna Pentax k100d super a 3 objektivy

Vše o příslušenství, filtry, stativy, brašny, baťohy a pod.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
veka
Uživatel
Uživatel

Brasna Pentax k100d super a 3 objektivy

Příspěvek od veka » 25 říj 2007, 14:51

Po vikendu mi konecne prijde fotak Pentax k100D Super 18-55 50-200 a nevim jakou brasnu koupit, chci aby tam bylo jeste misto do budoucna aspon na jeden objektiv. Chtel bych se zeptat jestli nekdo nema podobnou vybavu a jakou brasnu na to ma. Premyslim nad necim od Tamrac nebo me laka Crumpler a jejich vyndavaci vlozka, kterou bych mohl pak vlozit do batohu. Pripadne nejake obchody v Ostrave nebo Brne kde maji velky vyber a mohl se tam zajit podivat a vyzkouset. Snad jsem podal dost informaci a najde se nekdo kdo mi pomuze s vyberem

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 25 říj 2007, 15:48

Lowepro Slingshot, typ AW100 pokud ten treti objektiv bude podobne maly. Ja mam AW 200 a mam tam dost mista, pohodlne se to nosi a je to pohotove.

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 25 říj 2007, 19:17

A nemáte někdo zkušenost s nošením zrcadlovky a objektivů na pase?
K100D Super.....

Marek25
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek25 » 26 říj 2007, 00:02

Používám Lowepro Slingshot AW100 a jsem maximálně spokojen. Nošení víc jak kila na pase by se mi asi moc nelíbilo :?

synapsis
Nový uživatel
Nový uživatel
Kontaktovat uživatele:

lowepro

Příspěvek od synapsis » 26 říj 2007, 00:19

Caj
No ja uz asi 3 roky pouzivam pouzdro lowepro off trail. Je prave delano kolem pasu jako ledvinka. Ma pekne hruby pas, takze te nikde nereze ani nedela problemy. Muzes ho nosit zepredu, zezadu, zboku, jak ti to vyhovuje :D. Koupil jsem si ho hlavne proto, ze lozim po skalach a casto se nekam skrabu :D. Hledal jsem tedy neco co by dokazalo uspokojit moje predstavy. Hlavne kdyz chodim po horach, tak me nezatezuje na rameni (nekrivim si pater) a krome toho co vazi jako bych o nem ani nevedel. Pokud vidim neco co chci rychle vyfotit tak jsem se naucil ho vytahnout (cili rozepnout zip, vytahnout ho (ten fotak myslim :D ), pritom zapnout fotak) vse do 2sekund bez jakychkoliv kreci pekne v pohode ;) . Ja mam u stareho fotaku, kde pouzivam i tohle pouzdro jen dva objektivy a tu treti kapsu vyuzivam na serepeticky jako kartacek na zuby teda na objektiv, nejaky hadricek, svacinu ve tvaru valce a taky nejake ty clony :P . V tuto chvíli existuje uz nová verze viz. obrazky. Je to děláno maximálně pro 3 objektivy. A ted tedy neco o tom pouzdru:

Takhle vypada:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Popis pouzdra:
Off Trail 2 se skládá z hlavní komory tvaru pistole (Top Load Zoom) s pevným bederním pásem a dvěma odnímatelnými pouzdry na objektivy. Místo pouzder na objektivy lze k brašně připevnit další komponenty systému Slip Lock a tímto způsobem přizpůsobit celkovou kapacitu konkrétním potřebám. Odnímatelný ramenní popruh je součástí balení. Off Trail 2 je určen pro digitální zrcadlovku s objektivem 200 mm (celková výška brašny 28,5 cm).

Jeho cena se pohybuje kolem: 1800-1900,- Kc vc. DPH.

Have a nice day ;)

Ps: omlouvam se za ty velke fotky, ale chtel jsem aby to bylo vsechno pekne videt - jak je vevnitr koncipovany.

veka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od veka » 26 říj 2007, 11:11

no ja chci brasnu pres rameno nejlepe s vyjimatelnoy vyplni, abych to mohl vlozit do batohu, ale o tom se mi asi muze jenom zdat

nomadm
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od nomadm » 26 říj 2007, 11:45

neco levnejsiho neni? :))

cunesk8
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od cunesk8 » 26 říj 2007, 12:01

ja mam brasnu euroactiv, vleze se mi do ni DS+ setek a dalsi 3 objektivy, blesk + wireless,baterky,filtry atd. a vysla me na 600KC a ma i plastenku! :)
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652

veka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od veka » 26 říj 2007, 15:13

cunesk8: a co to mas za typ te brasny Euroactiv??? je dost pevna a polstrovana??? no ja prav nevim jestli mam jit do nejake ne moc zname firmy, aby ta brasna neco vydrzela, zaujaly me brasny Tramrac, ale jsou celkem drahe, Lowepro se mi moc nelibi

cunesk8
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od cunesk8 » 26 říj 2007, 16:31

http://www.edigitech.de/shop/digitalkam ... 43189.html tady tuto je to typ : maxima 25 !! Chtel sem taky nejakou lowe pro, ale byla mala ,hnusna, draha a nemela plastenku!! Tato ma jednoduchy desing a muzes si to uvnitr usporadat jak chces!! Jako pevna si myslim, ze je docela dost, ale musel bych ji porovnat s ostatnimi, ale do obchodu se mi kvuli tomu nechce! Jinak fotak urco zachrani, me muj pentax spadl z 0,5m na betom i se setakem a zije v poho!! (tuk,tuk):)
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: lowepro

Příspěvek od hoza » 27 říj 2007, 22:35

synapsis píše:Caj
No ja uz asi 3 roky pouzivam pouzdro lowepro off trail. Je prave delano kolem pasu jako ledvinka. Ma pekne hruby pas, takze te nikde nereze ani nedela problemy. Muzes ho nosit zepredu, zezadu, zboku, jak ti to vyhovuje :D. Koupil jsem si ho hlavne proto, ze lozim po skalach a casto se nekam skrabu :D. Hledal jsem tedy neco co by dokazalo uspokojit moje predstavy. Hlavne kdyz chodim po horach, tak me nezatezuje na rameni (nekrivim si pater) a krome toho co vazi jako bych o nem ani nevedel. Pokud vidim neco co chci rychle vyfotit tak jsem se naucil ho vytahnout (cili rozepnout zip, vytahnout ho (ten fotak myslim :D ), pritom zapnout fotak) vse do 2sekund bez jakychkoliv kreci pekne v pohode ;) . Ja mam u stareho fotaku, kde pouzivam i tohle pouzdro jen dva objektivy a tu treti kapsu vyuzivam na serepeticky jako kartacek na zuby teda na objektiv, nejaky hadricek, svacinu ve tvaru valce a taky nejake ty clony :P . V tuto chvíli existuje uz nová verze viz. obrazky. Je to děláno maximálně pro 3 objektivy. A ted tedy neco o tom pouzdru:

Takhle vypada:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Popis pouzdra:
Off Trail 2 se skládá z hlavní komory tvaru pistole (Top Load Zoom) s pevným bederním pásem a dvěma odnímatelnými pouzdry na objektivy. Místo pouzder na objektivy lze k brašně připevnit další komponenty systému Slip Lock a tímto způsobem přizpůsobit celkovou kapacitu konkrétním potřebám. Odnímatelný ramenní popruh je součástí balení. Off Trail 2 je určen pro digitální zrcadlovku s objektivem 200 mm (celková výška brašny 28,5 cm).

Jeho cena se pohybuje kolem: 1800-1900,- Kc vc. DPH.

Have a nice day ;)

Ps: omlouvam se za ty velke fotky, ale chtel jsem aby to bylo vsechno pekne videt - jak je vevnitr koncipovany.
Děkuju za výborný příspěvek :wink: fotky jsou super!
K100D Super.....

veka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od veka » 28 říj 2007, 13:09

no ja asi nakonec koupim brasnu Tamrac System 3, snad ji nekde najdu v obchode a mrknu jestli se mi to tam vsechno nakonec vejde, ale myslim ze jo, nemate ji nahodou nekdo???

Zoltan
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zoltan » 30 lis 2007, 21:59

Mám Tamrac: http://www.tamrac.com/5608.htm
Je trochu väčšia, ale príjemná, nie je obrovská a zmestí sa tam dosť, treba počítať aj do budúcna. Vynikajúco prepracovaná, výborná ochrana, výborná manipulácia, môžem vrelo doporučiť. Ak by sa zdala príliš veľká, sú aj menšie typy, spracovanie a kvalita bude určite vynikajúca. Osobne brašny typu Lovepro mi moc nešmakujú z dôvodu, že sú príliš hlboké, res. širšie rozmery, i keď tiež veľmi kvalitné ale predsa tá skladovateľnosť a manipulácia pri Tamracu sa mi osobne páči lepšie.
Zoltan

Odpovědět

Zpět na „Příslušenstv, filtry apod“