vadaka za odpoved....ono podla situacie, v prvom rade table a neskor aj stan, zalezi co budem testovat fotit...mno nemusi byt ta cosina - aktualne som ju na ebay ani tusim nenasiel, staci aj nieco ine, ale nakolko ma telo k-x nejake 2 roky tak nema vyznam kupovat nieco v cene 300-500e co sa obejktivov tyka, ak mas nejaky tip na objektiv, sem s nim

, medzicasom som pentax ponukol k predaju, ale uvidime, ale spat k teme:
chcel by som radiove odpalovanie, najma koli tomu ak by bolo nutne fotit vonku - napr nejaky portret pre frajerku otestovat a pod - ale vnutri kable nebudu problem, ale prvorade bude jedlo/produkty a pod.
konkretne set zableskovych svetiel nemam vybraty, asi fomei, walimex, elinchorm je na hranie zatial zbytocne drahy...stativ, softboxy, dazdniky, to jo , to som vsetko preluskal, to nie je problem.
co som tu cital tak som bol z toho jelen, nakolko niekto tvrdil ze mu sli len nejake casy, vobec som takto nefotil, tak ma zaujimalo ak je tam taketo obmedzenie - kdesi o bleskoch niekto tusim pisal o 1/180, dalej co nastavenie sily zableskov na svetlach, ako to funguje prave pri k-x a pod...