AFY
Moderátor: Moderátoři
to práve nie je celkom jedno - vždy je lepšie ho hodiť na tú stranu, ktorá potom nepôjde na chrbát...lennyl píše:tak len ten batoh slahnem na zem a vyberiem rovno fotak (je mi uplne jedno ci z predu alebo zozadu ho budem odzipovavat)
pokud stojíš na zemi...Ivan-K píše:vždy mi príde jednoduchšie šlahnúť batoh na zem...
niektorí dokonca minú spústu peňazí na odľahčenie biku o pol kila a potom na neho zavesia kilovú fľašu s vodou alebo radšej rovno dve - ale proti gustu...matak77 píše:Jsem rád, že tu máme "odborníka" opravdu na všechnojen tak mimochodem na kole se všechno těžký (tedy i pití) dává na rám. Proč? Proto aby tě nebolely záda a prdel.
kľudne sa rozpíš, trebárs aj do nového vlákna, nejako si to neviem predstaviť a ani som ešte nikoho nepočul niečo také spomínať - a ver, či never, tuto po okolitých kopcoch jazdí dosť "batôžkarov"...matak77 píše:Taky by se ti ten vak při sjezdu mohl pěkně přesunout zezadu na helmu a tu ti strčit do očí. Zažil jsem to a děkuju nechci.
Každému vyhovuje něco jiného. Já fotím často na feratách a tam je většinou sundavání batohu zbytečný risk. Ale ona stačí třeba bahnitá cesta, nebo horská louka plná kravinců či ovčích bobků a člověk už si rozmyslí jestli položí batoh na zem.lennyl píše:...ak fotim, tak stojim vzdy na zemi...
To je otázka vkusu. Já vozím lahev na rámu protože mi většinou stačí sedmička, kamarád je větší píč, tak vozí camelbag v batohu. Stejně mám ale batoh s ostatníma drobnostma, takže občasnému šťouchutí do helmy se nevyhnu. Dá se s tím žít.matak77 píše:jen tak mimochodem na kole se všechno těžký (tedy i pití) dává na rám. Proč? Proto aby tě nebolely záda a prdel. Taky by se ti ten vak při sjezdu mohl pěkně přesunout zezadu na helmu a tu ti strčit do očí. Zažil jsem to a děkuju nechci.