Stativ Triopo GE 3230
Moderátor: Moderátoři
Re: Stativ Triopo GE 3230
Taky se zajímám o stativ a vybírám s kritériemi jako - velikostí, nosností, tuhostí a cenou. Kvůli těm jmenovaným mne zaujala značka Triopo. Taky mne zajímá aretace nebo fixace noh s utahovacím kroužkem a fixováním. Nakolik s tím druhem aretace nemám žádné zkušenosti. Stativ co jsem měl fixace noh byla na plastové páčky a ty se po čase ulomili. Jestli to nemá nějaké jiné nedostatky. Jak jsi nadál spokojen se stativem. Zajímá mne jestli první dojmi z té značky Ti zůstali nadál.
pridávam kladný hlas pre TRIOPO, mám
- statív ME-3228
- guľovú hlavu B3
aj keď ich nemám dlho (životnosť posúdiť neviem), prevedenie je v celku solídne a myslím že za tú cenu patria medzi to naj čo sa dá zohnať...
- statív ME-3228
- guľovú hlavu B3
aj keď ich nemám dlho (životnosť posúdiť neviem), prevedenie je v celku solídne a myslím že za tú cenu patria medzi to naj čo sa dá zohnať...
Ten stativ jsem si koupil asi před rokem, a jsem spokojen. Velice hodně ho používám a všude nosím sebou. Je pevný, vysoký. Jenom u noh se šroubky na fixování uvolňují, možná by stačila kapka barvy nebo fixační látky na závit šroubu. Uvažuji i o koupi karbonu kvůli nižší váze.