O co jde tentokrát. Pořídil jsem si tento odpalovač od Auputure trigmaster verzi MX1C, ktera je kompatibilní s Pentaxem K200, jak jsem se vsude docetl, o blesku nikde ani pismeno. Nejak jsem to nezkoumap pac me nenapadlo ze s tim bude nejaky vazny problem. Tento odpalovas umi krom odpalovani i dalkovou spoust s ostrenim, rezim bulb apod. Bohuzel problem se s tim odpalovanim, jelikoz nefunguje. Vse mam nastaveno dobre, na prijmaci blikne pri zmacknuti spouste dioda, ale blesk neblejska. Neblejska v zadnem rezimu proste nijak, vyzkousel jsme vsemozny kombinace, vsechno mozny nastaveni ale proste ni. Signal prejde do prijmace ale ten rposte nedokaze blesk prinuti k odpaleni. Nemel jste nekdo podobny problem ? Nejake napady na vyreseni, nechce se mi to vracet a schanet dalsi odpalovac.
Po delsim zkoumani a googlovani jsem na stranakch vyrobce nekde nalezl podobne problemy s jinymy blesky, ale uz ne odpovedi co s tim, nechapu taky pro nikde neni kompatibilita s blesky ale jen s fotaky kdyz jde halvne o odpalovace

Diky vsem