Ahoj,
asi pred mesicem mi odesel Pentax Blesk do vecnych lovist. Z niceho nic asi po mesici jsem ho vyndal ze skrine a blesk je uplne kaput - nejde ani zapnout ani se nerozsviti displej, proste nic.
Mel jsem ho u opravare fotaku a ten to cele rozebral a promeril a na nic neprisel.
Nemate nekdo zkusenosti s opravou blesku?
Pripadne napad nebo radu co by se s tim dalo delat?
Dik
Martin
Nefunkcni Pentax Blesk AF 540fgz
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
-
- Nový uživatel
Ahoj,
opravar co se mi na to koukal opravdu neni oficialni pentax servis.
Nicmene to nema na vec vliv, protoze dotycneho znam dlouho, opravuje fotaky dobre, rozumi tomu a chodi k nemu i profesionalove.
V servisu Pentaxu jsem uz taky byl a zkusenost nebyla uplne nejlepsi.
Nicmene prilezitostne az pojedu do Prahy, tak se tam taky stavim.
Mam dojem, ze odeslo neco z elektroniky a to asi jinak nez pres oficialni servis neporesim.
Jinak dik, za kazdou poznamku ci radu.
Martin.
opravar co se mi na to koukal opravdu neni oficialni pentax servis.
Nicmene to nema na vec vliv, protoze dotycneho znam dlouho, opravuje fotaky dobre, rozumi tomu a chodi k nemu i profesionalove.
V servisu Pentaxu jsem uz taky byl a zkusenost nebyla uplne nejlepsi.
Nicmene prilezitostne az pojedu do Prahy, tak se tam taky stavim.
Mam dojem, ze odeslo neco z elektroniky a to asi jinak nez pres oficialni servis neporesim.
Jinak dik, za kazdou poznamku ci radu.
Martin.
On ten tvůj známý může být kdovíjaký machr, ale pokud nemá k dotyčnému výrobku servisní manuál, někdy speciální diagnostické přístroje a originální součástky tak často nic nezmůže.
Já mám sice s foto-servis.cz zkušenosti dobré, ale nechceš tomu svému opraváři udělat reklamu a poskytnout tu na něj kontakt?
Já mám sice s foto-servis.cz zkušenosti dobré, ale nechceš tomu svému opraváři udělat reklamu a poskytnout tu na něj kontakt?