Pomoc! Blesk AF-360FGZ
Moderátor: Moderátoři
Pomoc! Blesk AF-360FGZ
Zdravím vespolek!
Máte někdo tenhle blesk? Ulomila se mi patka (což se dá slepit), ale vytrhly se všechny drátky a já nevím, jak je správně připájet. Moje prosba zní: mohli byste někdo tu věc zespodu odšroubovat, vyfotit připojení těch pěti drátků co tam jsou a obrázek mi poslat? Předem díky tisíceré!
Máte někdo tenhle blesk? Ulomila se mi patka (což se dá slepit), ale vytrhly se všechny drátky a já nevím, jak je správně připájet. Moje prosba zní: mohli byste někdo tu věc zespodu odšroubovat, vyfotit připojení těch pěti drátků co tam jsou a obrázek mi poslat? Předem díky tisíceré!
Díky!!
Tam mne hlavu pomazanou se nenapadlo podívat. Je mi divné, že jsem měl v balení jen anglický návod, když, jak vidím, existuje český.
Ještě jednou děkuji.
Tam mne hlavu pomazanou se nenapadlo podívat. Je mi divné, že jsem měl v balení jen anglický návod, když, jak vidím, existuje český.
Ještě jednou děkuji.
Pentax K5 II
Pentax SMC DA 18-135 f3,5-5,6 ED AL IF DC WR, Pentax SMC DA 35 f2,8 Macro Ltd., PENTAX SMC D–FA 100/2,8 MACRO , Pentax AF-360 FGZ
Pentax SMC DA 18-135 f3,5-5,6 ED AL IF DC WR, Pentax SMC DA 35 f2,8 Macro Ltd., PENTAX SMC D–FA 100/2,8 MACRO , Pentax AF-360 FGZ
Re: Pomoc! Blesk AF-360FGZ
Zdravim. Mel bych dotaz, mam lehce nalomenou patici u tohoto typu blesku. spise nalomenou cast co je vyfocena v tomto topicu v miste nad zamkem, takze to co se sune do sanek a lock je vporadku. nejak jsem to slepil, ale stejne to uz nebude tak pevne. chci se proto zeptat zda se da nekde tento cely dil, at uz s temi dratky nebo bez nich sehant a za kolik. hledal jsem vsude mozne ale nemohl jsem nic najit. nejlepe by bylo kdyby se to dalo koupit na ebay za par korun. nekde ve foru jsem cetl, ze za to nekdo v servisu platil 800 coz je podle me za kus blbyho plastu fakt moc. diky za help
-
- Významný člen
Re: Pomoc! Blesk AF-360FGZ
mne menili v exapro pred rokom a dačo, celú päticu na Af 540 fgz za 15 € výmena tuším, ale plus dosť vysoké bolo poštovné, nepamätám presne (posielali telo a blesk späť)
od 8/2007 K10D + 18-55 -1:3,5-5,6; predtým practica L2 a ručný exp.. K10D tomu hovorím rýchlosť oproti ručnej práci , fotím málo ale s radosťou. už aj 40/2,8 limited