Kata sling/backpack

Vše o příslušenství, filtry, stativy, brašny, baťohy a pod.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
P

Kata sling/backpack

Příspěvek od P » 19 srp 2008, 07:37

Hledal jsem nějaký "obal" na K20 a zalíbil se mi Kata 3N1 Sling/backpack. A když získal cenu American Photo Editors Choice '08...

Protože u nás zatím není k dostání, tak jsem ho objednal z USA ve střední velikosti (dělají se 3, označené - 10, 20, 30). Objednávka i platba proběhla v pořádku, pak přišlo i potvrzení o odeslání. Následující den přišel další email - že udělali ve skladu chybu a že bohužel nemají 20cítku ale jen 30cítku a jestli tedy nechci tu. Souhlasil jsem i když s obavami z velikosti.

Pak jsem čekal.. dlouho čekal.. 14 dní. Zdržení ale vypadá na celnici (alespoň podle počtu razítek a nálepek)..

Batoh je pěkný, ale obavy se naplnily, K20 i se dvěma seťáky se v něm ztrácejí a i když koupím blesk a nějaké pevné sklo tak to bude pořád zbytečně velké. Dle výrobce se vejde SLR, 5-6 objektivů, blesk a příslušenství.

Pokud byste měl někdo zájem může být Váš za 2300 Kč. Koncem týdne ho dám na paladix.

Videorecenze 20cítky a oficiální stránky KATA.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 19 srp 2008, 10:57

Ja by som mal aj zaujem..ale sice batoh je velmi modularny ma vela priehradok vela sa do neho zmesti ale bol by som na tom rovnako ako teraz...chcem totiz batoh kde mozem dot do vrchnehon dielu 2 1,5 litrove flasky oblecenie ako bunda atd a este aj nejake jedno...tu by som to nevopchal takze nic...

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 19 srp 2008, 18:30

Brašny KATA se prodávají i u nás: http://www.kata-brasny.cz/ , http://www.ebrasny.cz/products.php?cate ... lter=0%2C3 - třeba by se u nich dala domluvit výměna za jinou...
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

Odpovědět

Zpět na „Příslušenstv, filtry apod“