Ahojte,
neviete mi, prosim, poradit? Da sa niekde v Praze pujcit tento blesk na vyzkouseni ? Potreboval by som vyskusat ci bude fungovat ako Master blesk pre Sigmu 500 Super blesk.....ale ani VK Foto, ani Fotoskoda a Megapixel na Pentax nepujcuji ani odpalovace ani blesky .
Dik za akekolvek rady....
Pujceni odpalovacu nebo blesku Pentax 540 FGZ
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
Re: Pujceni odpalovacu nebo blesku Pentax 540 FGZ
Myslím,že tieto dva rôzne blesky nebudú spolupracovať.Jedine pentex-pentax,sigma- sigma. Ak by si mal záujem,jediné riešenie dialkového odpálenia v ttl a hss rwžime je s originál bleskom cez odpalovač cactus v6II ktorý mám na predaj( 2 ks). Môžem za poštovné poslať na vyskúšanie.
Fuji X-T1, XE3 + 16,23,35,56,85,135 mm a vybavený ateliér
ak mas telo co vie odpalovat a funguje to tak, ti to pojde aj s 540 fgz. Pripadne to mozes skusit s mojim bleskom.
-
- Pokročilý uživatel
ahoj dik, za odpovede....
odpalovace by boli jedna z moznosti.....musim zistit, ci su kompatibilne s bleskami Sigma...
Slivo: mam K5IIs.....tam by slo odpalit aj vstavanym bleskom, ale ten zablesk nepekne presvieti prave z celneho pohladu subjekt....
odpalovace by boli jedna z moznosti.....musim zistit, ci su kompatibilne s bleskami Sigma...
Slivo: mam K5IIs.....tam by slo odpalit aj vstavanym bleskom, ale ten zablesk nepekne presvieti prave z celneho pohladu subjekt....
viem co myslis, mne ak to vyslovene vadi, tak si to odtienim rukou - chyti sa to aj o odraz od stropu. alebo potom nejaky blesk co vie control/master.