Prosím, používají všechny Pentaxy stejný princip spouště ? U většiny levných dálkáčů na ebay jsou uvedeny jen zrcadlovky. Pak tam mají dražší, kde tedy je K-01 uveden.Jsem vlastníkem i K110D, když už, by to mohlo chodit na oba.
Dík.
Dálkové na K-01
Moderátor: Moderátoři
Re: Dálkové na K-01
Zlava doprava:
1 - IR z ebay
2 - IR pentax
3 - triggertrap mobile
4 - kablovy "EZa-C1" z ebay
Vzadu pre pre porovnanie rozmerov 49mm krytka a pentax k100 super.
Neviem o tom, ze by pentax pouzival viac typov konektorov ale K01 pokial viem nema vstup pre kablovu spust, takze tam ti pojde iba 1 a 2. Pozri sam na fotaku. Na K110 ti pojdu vsetky. Ja pouzivam najcastejsie 2.
Děkuji!!
Tak ovládání mám, ale nejde mi to. Dělám to tak, že v menu spoušť zvolím dálkové a tím mi začne na těle fotoaparátu blikat červená kontrolka. Jakkoliv mačkám dálkové, nic se neděje ani na jednom foťáku. Baterii jsem přeměřil a je v pořádku. Dělám něco špatně? Díky.
K01 ma senzor iba vpredu, mne fungovala spust normalne, aj ta lacna , aj original.
Fuji X-T1, XE3 + 16,23,35,56,85,135 mm a vybavený ateliér
robis to spravne, ak zvolis ako drive mode ir a rozblika sa cervena kontrolka, tak fotak bude reagovat na dialkove. ak si kupil ir z ciny tak skus vymenit baterku, ja som ju musel vymenit v 2 ovladacoch z 3. ak by si mal problem tak sa mozeme v prahe stretnut a vyskusat.