Foto-téma měsíce
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Foto-téma měsíce
12 tematických okruhů v jednom roce.Není to origo,ale...co vy na to?
Navrhněte jak to zorganizovat.Potom by jsme mohli hlasováním nebo
jinak vyřešit témata.
Navrhněte jak to zorganizovat.Potom by jsme mohli hlasováním nebo
jinak vyřešit témata.
Naposledy upravil(a) Tomáš Fafek dne 14 čer 2008, 22:09, celkem upraveno 1 x.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- V.I.P člen
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ja som pro...
Bud temata do galerie na kazdy meisac jeden a kazdy ucivatel by mohol dat 3 fotky a podla ohlasu by sa vyhlasil vytaz.,plus by vzniklo smaostatne foru Tema-meisaca a vzdy by bolo tema mesice rijem - ja nevim c a tam by sme mohli o tom diksoutovat hlavne reakcie na fotky atd...
Temata alebo ulohy by ale museli byt napadite... nejak temata-ulohy : januar-leden - Deprese.... , volnost... vzdy by sa pred zaciatkom mesiaca par ludi(organizatorov dohodlo na tematu...
Bud temata do galerie na kazdy meisac jeden a kazdy ucivatel by mohol dat 3 fotky a podla ohlasu by sa vyhlasil vytaz.,plus by vzniklo smaostatne foru Tema-meisaca a vzdy by bolo tema mesice rijem - ja nevim c a tam by sme mohli o tom diksoutovat hlavne reakcie na fotky atd...
Temata alebo ulohy by ale museli byt napadite... nejak temata-ulohy : januar-leden - Deprese.... , volnost... vzdy by sa pred zaciatkom mesiaca par ludi(organizatorov dohodlo na tematu...
-
- V.I.P člen
Prosím,žádní vítězové a poražení.Tak jsem to nemyslel.Celou tu ohranou strukturu s bodama,porotama,cenama, sponzorama... Přeci by jsme si to tady "nezasvinili" takovýma stresama.
Já myslím zcela volně dobrovolně bez tabulek a soutěžení.OK?
Já myslím zcela volně dobrovolně bez tabulek a soutěžení.OK?
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
...klasickou soutez asi ne, ale nejaky zpusob motivace by to chtelo.... minimalne debatu... ale nevim, zda 3 fotky na kazdeho neni moc...?? Pokud se zucastni treba 30 clenu, je to 90 fotek... nerikam, ze to je nejake silene mnozstvi... ale aby to tema nebylo prilis "rozredene"... a pokud to bude moci byt jen jedna fotka, bude i to mala motivace udelat tu fotku co nejlepe... a jak se budou volit temata...?? v tretim tydnu navrhy a ve ctrvtem hlasovani..??
Pentax
-
- V.I.P člen
Já to myslím vážně.Fakt by to bylo dobré.Může na to být zvláštní sekce galerie jestli by to šlo tak otevřená na příjem nových foto třeba na pouze poslední den v měsíci po 24 h.Zbytek měsíce na příjem uzavřená.Třeba by se předával obměňovaný klíč na takovou galerii na každý měsíc,aby se zabránilo přesycení a atakům mimo PFS.Jde o to zda-li by jsme o to měli zájem.Až zájem bude rád se přidám a pomůžu jak můžu s přípravou a realizací.
...na prvním místě jde o téma a svým způsobem o zábavu a ne o soutěž...
...na prvním místě jde o téma a svým způsobem o zábavu a ne o soutěž...
fototéma
Přijde mi celkem škoda, že tento nápad zapadl. Myslím, že by to bylo zajímavé oživení a rozhodně jsem pro. Nevyznám se v technické stránce problému, ale protože lidí je již registrovaných dost, byl bych pro jednu fotografii od každého. A výběr tématu bych nechal právě jako "hlavní cenu" pro "výherce"...
A přidávám návrh na první, startovací téma: naprosto všeobecné - Pentax...
A přidávám návrh na první, startovací téma: naprosto všeobecné - Pentax...
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
napad je to sice fajn, ale myslíte, že když bude vyhlášeno fototéma bude více lidí dávat fotky do galerky... jsme v tomhle skeptický
(
je tu pres 600 registrovanych uživatelu, z toho je tak max 100 aktivních, že i něco občas píšou a z nich tak 20 (a to nevim, jeslti nepřeháním) dává fotky do galerie... smutné...
rád bych, aby se to změnilo... ale jak?

je tu pres 600 registrovanych uživatelu, z toho je tak max 100 aktivních, že i něco občas píšou a z nich tak 20 (a to nevim, jeslti nepřeháním) dává fotky do galerie... smutné...
rád bych, aby se to změnilo... ale jak?
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
https://www.webovica.sk
Souhlasím Ciki... dnes je to o motivaci... a trochu mám strach, že jen pár skalních se dokáže motivovat samo tím, že ukáží ostatním, jak se s tématem poprali oni....
...akorát me se.e, že můžu jen blbě kecat, protože jsem ještě stále fotomrzák bez těla a klepu se strachy, abych stihl "pana fotodoktora", který mě zase zkompletuje, do termínu zářiového srazu a nejel tam na sucho.. což nevím, zda bych vůbec přijel
...akorát me se.e, že můžu jen blbě kecat, protože jsem ještě stále fotomrzák bez těla a klepu se strachy, abych stihl "pana fotodoktora", který mě zase zkompletuje, do termínu zářiového srazu a nejel tam na sucho.. což nevím, zda bych vůbec přijel

Pentax
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
joj, ja nevim čeho se tu všichni tak bojí a proč nedávají fotky do galerky... jenom diky tomu, že budu davat fotky, dostanu komenty a rady, které mě třeba posunou dopředu - tady s nikým nesoutěžím!!! ... a je to přece daleko lepší než tlachání, který objektiv je při jaké cloně o chlup ostřejí ... jsem se trošku rozohnil...
takže raději se uklidním, protože tohle se tu řešilo moc krát, moc krát se to ješté řešit bude a stejně to asi bude pořád stejné... - je to jak bych objektivy na stěnu házel

takže raději se uklidním, protože tohle se tu řešilo moc krát, moc krát se to ješté řešit bude a stejně to asi bude pořád stejné... - je to jak bych objektivy na stěnu házel

K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
ammiga - to neni pesimizmus, ale realizmus... ale co, však ať se každy zařidí, jak chce, ja už si zvykl, rezignoval.... 

-
- V.I.P člen
...klídek chlapíku.Jednou s tím každý začne,neboj.Třeba já bojuju se softem a celou tou ... zázračnou elektrotechnologií poměrně dlouho,protože nejsem tak technický praktik.Ale až tam budu schopen poslat to co bude podle mě ok tak to tam začnu ládovat jedno za druhým.Bohužel jsem se vším začal najednou a mám toho fakt hodně.cikorsky píše:joj, ja nevim čeho se tu všichni tak bojí a proč nedávají fotky do galerky... jenom diky tomu, že budu davat fotky, dostanu komenty a rady, které mě třeba posunou dopředu - tady s nikým nesoutěžím!!! ... a je to přece daleko lepší než tlachání, který objektiv je při jaké cloně o chlup ostřejí ... jsem se trošku rozohnil...![]()