Urbex
Věřím, že toto téma někomu rozšíří obzory a že vás bude bavit, jelikož toto focení má jistá specifika a občas i adrenalin.
Urbex je zkratka slov "urban exploration". Jde o poznávání objektů, které vznikly lidskou čiností. Ale ne ty obyčejné, normální, ale objekty které lidé běžně nemohou vidět, nebo objekty foceny z míst, která nejsou úplně běžná.
Pro inspiraci koukněte do galerie na stránkách Urbex.cz
Přeji úspěšný lov.
Termín vkládání fotek: do 30. 9. 2015
Bodování bude probíhat 1. - 12. 10. 2015
Každý může libovolně rozdělit 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však může dát maximálně 3 body.
Body pošlete na E-mail: soutez@pentaxfriends.eu
- do předmětu mailu napište svůj Nick tady na PFS, čili "kdo ty body dává"
- do zprávy napište NICK toho, kdo fotku vložil a POCET BODU
- při rovnosti bodu rozhoduje počet trojkových bodů u fotky. Pokud se bude shodovat i počet trojkových bodu, pak rozhoduje počet dvojkových bodů ...
Vítěz vyhlásí téma měsíce na listopad/november 2015.
Adminy prosím o založení nové složky v Galerii.
Téma měsíce - Září/September
Moderátor: Moderátoři
Téma měsíce - Září/September
Pentax K5; Sigma DC 17-70; Pentax-M 135/3,5; Helios 44M; Pentax FA 80-320; Ricoh XR Rikenon 50/2;
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Re: Téma měsíce - Září/September
No to bude zajímavý! Já sice dělám spíš IndEx, ale stejně jsme tomu dyckyvá říkali šmejdění. Dneska se s urbexáma roztrhl zásobník...
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
Takové super téma a nenajdou se víc než tři fotky? Ani když vám termit prodloužíme do neděle? To mi neřikejte, že do opuštěnejch barabizen (který jsou přitom i v horách, v lesích i lukách) chodí jen Conanikonsti. Dyť Pentax je na čurbex jak dělanej, s tím vším těsněním proti prachu, pavučinám a plísním...
Takže jestli vůbec hlasovat, tak až od pondělí, třeba se najde ještě nějaký nadšenec, který do neděle přidá fotku...
Takže jestli vůbec hlasovat, tak až od pondělí, třeba se najde ještě nějaký nadšenec, který do neděle přidá fotku...
Inu, tak jsem to tedy sečetl, nakonec se ještě pár lidí odhodlalo k hlasování, díky jim! No ale stejně jsem se nejhoršímu nevyhnul. Ale jsem rád, že se v tomto pěkném tématu nakonec zúčastnilo aspoň těch 6 lidí!
Hele, asi by to chtělo na rok 2016 nějakého jiného garanta soutěže.
Na druhou stranu je pravda, že mi je blbé fotku do tématu nedat. No kdyby chtěl někdo soutěž po novém roce převzít, nebudu proti...
Na druhou stranu je pravda, že mi je blbé fotku do tématu nedat. No kdyby chtěl někdo soutěž po novém roce převzít, nebudu proti...