Téma měsíce - Leden/Január 2010
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
Téma měsíce - Leden/Január 2010
Nebudu se tady dlouho rozepisovat, jak sem na to přišel, nebo proč zrovna toto, ale nějakou dobu už to mám v hlavě jako téma sám pro sebe a moc se mi toho ještě nepodařilo. Takže sem se rozhodl potrápit i vás. Téma zní...
"Místo kde žiju "
Zkrátka zkuste nejlépe jednou fotkou charakterizovat místo kde bydlíte, odkud jste, nebo jenom místo, kde to máte nejraději. Měřítko, nechť si zvolí každý sám. Povoleno je vše od pokojíčku, přes dům, město, kontinent, až po galaxii.
No nezbývá než popřát hodně nápadů a dobré světlo.
Propozice:
Název tématu: "Místo kde žiju "
Termín vkladáni fotek: do 31. 1. 2010
Bodování bude probíhat 1. 2. - 7. 2. 2010
Každý může libovolně rozdělit max. 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však můžete dát maximálně 4 body.
Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
V předmětu emailu uveďte Váš nick a do zprávy jméno autora(případně i název fotky) a počet bodů.
Komentáře pište prosím přímo k jednotlivým fotkám.
Adminy poprosím o založení nové galerie.
"Místo kde žiju "
Zkrátka zkuste nejlépe jednou fotkou charakterizovat místo kde bydlíte, odkud jste, nebo jenom místo, kde to máte nejraději. Měřítko, nechť si zvolí každý sám. Povoleno je vše od pokojíčku, přes dům, město, kontinent, až po galaxii.
No nezbývá než popřát hodně nápadů a dobré světlo.
Propozice:
Název tématu: "Místo kde žiju "
Termín vkladáni fotek: do 31. 1. 2010
Bodování bude probíhat 1. 2. - 7. 2. 2010
Každý může libovolně rozdělit max. 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však můžete dát maximálně 4 body.
Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
V předmětu emailu uveďte Váš nick a do zprávy jméno autora(případně i název fotky) a počet bodů.
Komentáře pište prosím přímo k jednotlivým fotkám.
Adminy poprosím o založení nové galerie.
Naposledy upravil(a) oumik85 dne 02 led 2010, 00:53, celkem upraveno 1 x.
co takhle vytvorit slozku v galerii?
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
-
- Moderátor
Odhlasovano tez. Jen mi vadi ze co jsem si vsiml, tak tam 2 lide maji po 2 fotkach...
Presto jsem pro ne hlasoval. Do mailu jsem napsal i nazev fotky, aby se vedelo kterou myslim
Priste by bylo dobre davat jen jednu fotku... !
Presto jsem pro ne hlasoval. Do mailu jsem napsal i nazev fotky, aby se vedelo kterou myslim

Priste by bylo dobre davat jen jednu fotku... !
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
-
- Moderátor
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Bude vyhodnoceni, jsem to v noci nestihl 
Akorat ze tentokrat dva lidi nedodrzeli pravidla a vlozili po dvou fotkach, takze to musim vyresit tak, ze budou vyrazeni z toho kola. Koukam ze v zadani tohoto tema mesice to sice neni napsane, ale soutez bezi uz myslim rok a pul, tak nevim proc treba kordoz, ktery ze ucastnil i drivejsich temat mesice, vlozil tentokrat dve fotky...?
No pro jistotu pozadam dalsi co budou vymyslet tema mesice, aby tam i nadale psali ze je mozne vlozit jen jednu soutezni fotku. Vyradil jsem je jednak proto, ze je to pravidlo a priste by se nekdo mohl odvolavat ze "jim to proslo ta proc ne mne", a jednak proto ze nekteri bodujici jim dali body a nebylo jasne, ktere te jejich fotky se to tykalo (v tabulce jsem ty body orientacne dal obema fotkam abych vedel jestli to nejak ovlivni pripadne poradi - jsou oznaceny cervene). Jeste chci zduraznit ze bodujici hodnotili spravne, za normalnich okolnosti mne staci jen nick toho kdo tu fotku vlozil a nazev fotky neni nutny, nepocita se totiz s tim, ze nekdo vlozi dve fotky do jednoho tematu.
Poradi by to nakonec ovlivnilo jen na tretim miste, coz je prakticky jen takove cestne misto
, takze aspon si ted budou ostatni davat pozor na pravidla.
Jeste bych poprosil pokud nekdo zjistite, ze nekdo vlozil vic nez jednu fotku, abyste jej upozornili at tam necha jen jednu a ostatni bud presune nebo smaze.
1. místo - Trťa - 22b
2. místo - StefanV - 13b
3. místo - BenaCZ - 7b

Akorat ze tentokrat dva lidi nedodrzeli pravidla a vlozili po dvou fotkach, takze to musim vyresit tak, ze budou vyrazeni z toho kola. Koukam ze v zadani tohoto tema mesice to sice neni napsane, ale soutez bezi uz myslim rok a pul, tak nevim proc treba kordoz, ktery ze ucastnil i drivejsich temat mesice, vlozil tentokrat dve fotky...?

Poradi by to nakonec ovlivnilo jen na tretim miste, coz je prakticky jen takove cestne misto

Jeste bych poprosil pokud nekdo zjistite, ze nekdo vlozil vic nez jednu fotku, abyste jej upozornili at tam necha jen jednu a ostatni bud presune nebo smaze.
1. místo - Trťa - 22b
2. místo - StefanV - 13b
3. místo - BenaCZ - 7b

K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Blahoželám výhercom... 

K-5, K100D, DA12-24, FA50/1.4, Tamron 17-50/2.8 + 28-75/2.8 + 70-200/2.8, Sigma 24/2.8 SWII, Samyang 8/3.5, Helios 44-3, MIR-1, AF-540FGZ, Metz 58AF-1, Giottos MT7370-MH1300-657 + MML3270B, Triopo GT-3228X8C
http://picasaweb.google.sk/velijura100
http://picasaweb.google.sk/velijura100