Téma měsíce
Moje oblíbené místo
(místo kam rádi chodíte, kde se cítíte dobře, kde rádi fotíte, relaxujete - můžete zkusit třeba nějaký neobvyklý pohled na to místo)
Další témata by mohl vymýšlet vždycky ten kdo zvítězí v předchozím kole, aby byla nějaká motivace, pokud nebude vědět může si nechat poradit ve fóru a pak si vybere. Kdo zadá téma tak ho trochu popíše, aby ostatní pochopili co tím myslí nebo jak si to představuje - takový malý návod.
Termín
31.7.2008
vždy do konce měsíce (do půlnoci posledního dne v měsíci) to se bude nejlíp pamatovat
Fotky
Každý účastník může vložit jednu fotku. Fotky se ukládají do tohoto alba - Téma měsíce - 2008 červenec
Název fotky - dal bych jednotný začátek (číslo měsíce a roku) a pak svůj vlasní název - příklad: 07/08 - Moje fotka
Hodnocení
Hodnotit se bude 1. - 7. 8. - čili první týden následujícího měsíce. Samozřejmě, že ten kdo bude soutěžit by neměl hodnotit svou fotku. Hodnotit se bude tak, že každý registrovaný návštěvník stránek PFS může rozdělit celkem 5 bodů a je na něm kolik bodů které fotce dá (může dát třeba jedné fotce 5 bodů anebo 5ti fotkám po bodu). Body napíše do komentáře k fotce, zatím normálně slovně, třeba - "3 body" a může k tomu napsat i komentář proč. Navrhuju aby se aspoň k těmto soutěžním fotkám snažilo co nejvíc lidí napsat nějaký komentář, aby byla větší motivace lidí sem přispívat fotkama. Když té fotce nedám žádný bod tak aspon zkusím napsat co se mi na ní nelíbí nebo co bych udělal jinak, ať to i pomáhá a má nějaký smysl.
Tři vítězné fotky budou následující měsíc umístěny na úvodní stránce PFS.
Já se tohoto prvního kola nezúčastním a pak pohlídám a sečtu to bodování

Hlavně se ještě přidejte i další, zatím tam moc fotek není, ať vyzkoušíme jak to bude fungovat a můžeme to kdyžtak vyladit.