Téma měsíce - listopad/november 2008
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no ono ani fotek moc nebylo není to škoda?
Stejně to nechápu. Znám ve svém okolí Minolťáky a Nikoňáky. Minolťáci pořádají expedice /po České a Slovenské republice/ celkově o sobě ví /tj že si píší, občas se sejdou, prostě jsou v kontaktu/ kolem 30 lidí, na expedice jich jezdí 15-20. Nikoňáci pořádají svoje hospody,vcelku často a s hojnou účastí. Tady je registrováno lidí moc a moc, ale na sraz jelo pár /hodně jich odřeklo před srazem což bylo nepříjemné, protože maZec musel rušit ubytování a přitom musel zaplatit zálohu/ a kolik se jich schází v Praze? Fotky vkládá jen pár, hodnotí ještě míň a Téma měsíce se zúčastní jen pár lidí. Není to škoda?
Stejně to nechápu. Znám ve svém okolí Minolťáky a Nikoňáky. Minolťáci pořádají expedice /po České a Slovenské republice/ celkově o sobě ví /tj že si píší, občas se sejdou, prostě jsou v kontaktu/ kolem 30 lidí, na expedice jich jezdí 15-20. Nikoňáci pořádají svoje hospody,vcelku často a s hojnou účastí. Tady je registrováno lidí moc a moc, ale na sraz jelo pár /hodně jich odřeklo před srazem což bylo nepříjemné, protože maZec musel rušit ubytování a přitom musel zaplatit zálohu/ a kolik se jich schází v Praze? Fotky vkládá jen pár, hodnotí ještě míň a Téma měsíce se zúčastní jen pár lidí. Není to škoda?
To Jzdenka:
To víš, že je to škoda... takové sympatické téma a tak málo fotek
Mám pocit, že všichni testovali rekvizity nanečisto a bez foťáku a pak se k tomu už nedostali. Bohužel se budeme muset smířit s tím ,že nás zatím víc nebude. Jelikož fotky vkládají většinou jedni a ti samí autoři měsíc co měsíc. Tak se alespoň bavme my co máme chuť se s těmi tématy poměřit. A ostatní ať si debatují nad tím, který objektiv je lepší...
No a co se týká setkávání, tak v Praze je pentaxáků přeci jen dost, ale myslím si, že bychom i na Moravě mohli zorganizovat taky nějaký výlet spojený s fotografováním...
To víš, že je to škoda... takové sympatické téma a tak málo fotek
Mám pocit, že všichni testovali rekvizity nanečisto a bez foťáku a pak se k tomu už nedostali. Bohužel se budeme muset smířit s tím ,že nás zatím víc nebude. Jelikož fotky vkládají většinou jedni a ti samí autoři měsíc co měsíc. Tak se alespoň bavme my co máme chuť se s těmi tématy poměřit. A ostatní ať si debatují nad tím, který objektiv je lepší...
No a co se týká setkávání, tak v Praze je pentaxáků přeci jen dost, ale myslím si, že bychom i na Moravě mohli zorganizovat taky nějaký výlet spojený s fotografováním...
Tělo: Pentax K10D
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Mno Praze je sice pentaxaku dost ale na sraz jdou 4 . Ale aspon ze tak... Je trochu skoda ze tak malo lidi dava fotky do galerie nebo do tematu mesice. Prece neni takovy problem neco vymyslet a dat to tam. I kdyz treba vim ze se to neumisti nejak dobre, tak mi k tomu aspon nekdo neco napise a tim se posunu dal. Vzdyt fotky z tematu jsou temi nejprohlizenejsimi... Ja bych se osobne vubec nebranil nejakemu dalsimu velkemu srazu. 1x za rok mi prijde malo...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1x za rok je málo, ale vezmi si, kolik lidí přijelo na Orlickou přehradu. Bylo nás nemnoho... a přitom tyhle akce bývají moc fajn. A když nejsme schopni ani zúčastnit se soutěže přičemž na vyfocení něčeho kolem vína není potřeba nic moc extra vymýšlet, nemůžeš očekávat ani velkou účast na srazu. Ach jo.
Na orliku nas bylo vic jak 20 ne? To by mi celkem vyhovovalo. Problem byl v tom ze se tam lidi nejdriv hlasili a pak to rusili... Udelat nejaky sraz v zime by bylo dobre..
Vzdyt nejlip se foti s fotografama. Nikomu nevadi ze se porad stavi, ze se stava rano atd...
Vzdyt nejlip se foti s fotografama. Nikomu nevadi ze se porad stavi, ze se stava rano atd...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze srazy su nanic skor by som bral vylety:)
Sraz nech nie je ani raz do roka ale vylety nech su kazdy tyzden:)
Sraz nech nie je ani raz do roka ale vylety nech su kazdy tyzden:)
Naposledy upravil(a) DjLuke9 dne 05 pro 2008, 13:44, celkem upraveno 1 x.
Taky bych byl spíš pro nějaký výlet... přeci jen je to jednodušší... brzo ráno vyrazit a večer se vrátit. Ale docela by se hodila ta mapka Pentaxáků.. jak to s tím vlastně vypadá?
Tělo: Pentax K10D
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No ja myslim ze je to jedno jak to kdo nazve, nekdo tomu rika sraz nekdo vylet ale muze to byt prece oboji ne? Hlavne kdyz se kamaradi sejdou a neco spolu muzou podniknout. Taky se mi zda ze je to tady u nas Pentaxaku nejake slabsi. Ja uz konecne budu za chvilu doma v CR tak snad se nam podari podniknout nejake akce. Jsem zvedavej kolik lidi se prida
K tomu bodovani, zatim hodnotilo 16 lidi, kdyz kouknu obcas kolik lidi je online tak to byva mam pocit vzdycky minimalne 20 - 30 lidi a to se jeste stridaji, tak si myslim ze by mohlo hodnotit klidne vic lidi. Ucastnit souteze by se mohlo samozrejme taky vic lidi ale k tomu ja nic rict nemuzu protoze jsem se ted taky nezucastnil a fotky do galerie taky nedavam Priznam se, ze jsem uz hodne dlouho nic nefotil, ale snad se to zmeni az budu doma a setkam se aspon s nekteryma s pentaxaku.
K tomu bodovani, zatim hodnotilo 16 lidi, kdyz kouknu obcas kolik lidi je online tak to byva mam pocit vzdycky minimalne 20 - 30 lidi a to se jeste stridaji, tak si myslim ze by mohlo hodnotit klidne vic lidi. Ucastnit souteze by se mohlo samozrejme taky vic lidi ale k tomu ja nic rict nemuzu protoze jsem se ted taky nezucastnil a fotky do galerie taky nedavam Priznam se, ze jsem uz hodne dlouho nic nefotil, ale snad se to zmeni az budu doma a setkam se aspon s nekteryma s pentaxaku.
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, tož obodováno.
Bohužel jsem se nezúčastnil, byť jsem autorem tohoto tématu. Okolnosti však nebyly nakloněny - na první nápad jsem nesehnal modelku, druhý jsem pro souběh pracovních, společenských a zdravotních událostí už nestihl realizovati.
Bohužel jsem se nezúčastnil, byť jsem autorem tohoto tématu. Okolnosti však nebyly nakloněny - na první nápad jsem nesehnal modelku, druhý jsem pro souběh pracovních, společenských a zdravotních událostí už nestihl realizovati.
Naposledy upravil(a) donPedro dne 07 pro 2008, 14:28, celkem upraveno 1 x.
K10D, DA 18-55, DA 50-200, Velbon Sherpa 600