Téma měsíce - Únor/Február
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
Som tak toršku v rozpakoch - nejako mi uniklo hlasovanie v tejto téme mesiaca - bolo vôbec nejaké info/upozornenie o hlasovaní? Klasicky síce nestíham, no kuknem sem-tam na stránku aspoň cez mobil. Ospravedlňujem sa všetkým zúčastneným za tento môj nezáujem spôsobený najmä time stresom a zároveň gratulujem všetkým víťazom!
Také se připojuji a blahopřeji spoluvítězům. Výsledkem jsem mile překvapen
Jde o moji první fotku, kterou jsem na server dal. Ale musel jsem hodně pátrat po způsobu hodnocení a jak to provést. Toť moje výtka, jakožto nováčka tady na webu

Jde o moji první fotku, kterou jsem na server dal. Ale musel jsem hodně pátrat po způsobu hodnocení a jak to provést. Toť moje výtka, jakožto nováčka tady na webu

K20D + grip, Sigma 10-20, DA21/3.2 AL, DA40/2.8, DA70/2.4, Sigma 105/2.8,
DA* 50-135/2.8, Pentax AF-540FGZ, Manfrotto 190XPROB
http://rhphoto.cz
DA* 50-135/2.8, Pentax AF-540FGZ, Manfrotto 190XPROB
http://rhphoto.cz
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
radecc: popis jak hodnotit a bodovat je na začátku každého vlákna ke každému tématu.
K tomu upozorňování na to že se boduje, myslel jsem že když je to od srpna každý měsíc stejné, tzn. každý první týden v měsíci (1.-7.) tak už to ti co sem nějakou dobu chodí, mají vžité. Nějak mně nenapadlo to pořád připomínat, ale jestli to něčemu pomůže tak to můžu příště udělat.
K tomu upozorňování na to že se boduje, myslel jsem že když je to od srpna každý měsíc stejné, tzn. každý první týden v měsíci (1.-7.) tak už to ti co sem nějakou dobu chodí, mají vžité. Nějak mně nenapadlo to pořád připomínat, ale jestli to něčemu pomůže tak to můžu příště udělat.
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
prima napad, obcas mi to propomina, ze se ceka na 31. s cim prijdou ostatnizbyna píše:Gratuluji vitezum, je videt ze nazory na kapky jsou docela rozruznene
A k tomu kdo vybira tema - jeden takovy navrh - dost casto se pri rovnosti bodu vychazi z toho "kdo byl driv" - mozna by to podporilo i drivejsi vkladani do galerie (misto cekani na konec mesice)
Sony A7R III
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky