Téma měsíce - červenec 2008
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
rozdáno
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
https://www.webovica.sk
-
- V.I.P člen
Škoda,že to průběžné bodování nelze skrýt a otevřít až výsledky.Takhle to může a bude ovlivňovat chtě nechtě ty další.Protože,kdo si třeba dovolí,aniž by za to byl popotahován, hodnotit např.budoucí bodově nejúspěšnější snímek negativně.Byl bych pro skryté průběžné hodnocení.Vše by se zveřejnilo po uzávěrce.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- V.I.P člen
Ja jsem názory napsal ke všemu.Protože si myslím,že je to svým způsobem uznání a poděkování všem za odvahu a ochotu své snímky na danné téma vytvořit a sem i zařadit.I když to hodnocení ode mě není vždy lichotivé ..,ale myšleno je to vždy pozitivně.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
když jsme hodnotil, taky mě napadla možnost tyjneho hlasovani - jed hlavně o to, že již udělené hlasy mohou ovlivňovat hodnotitele...
Ideální by bylo, kdyby se hodnotilo skrytě - body i komenty a pak se všechno najednou zveŕejnilo i s výsledky.
Myslim ale, že to nepujde udělat - napadá mě jenom nějak to hlasování řešit přes Soukromé zprávy - moderátorovi galerie.
Ten by pak body sečetl a v jednom pdf dokumentu by pak zveřejnil i komenty ke všem fotkám... pripadne by je vložil jako koment k třeba prvním 5 fotkám, které vyhlály.
Co?
Ideální by bylo, kdyby se hodnotilo skrytě - body i komenty a pak se všechno najednou zveŕejnilo i s výsledky.
Myslim ale, že to nepujde udělat - napadá mě jenom nějak to hlasování řešit přes Soukromé zprávy - moderátorovi galerie.
Ten by pak body sečetl a v jednom pdf dokumentu by pak zveřejnil i komenty ke všem fotkám... pripadne by je vložil jako koment k třeba prvním 5 fotkám, které vyhlály.
Co?
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No urcite by bylo lepsi kdyby bylo to bodovani skryte, ale ted to proste nejde nijak vyresit, snad na neco prijdeme do dalsiho kola. Zase to ma ale vyhodu v tom ze tam vetsina napise nejaky komentar, coz je, aspon podle mne, docela uzitecne. Aspon budou mit zucastnene fotky hodne komentaru a nalaka to pro priste vic lidi
Ja se na to kouknu behem vikendu a taky to ohodnotim.
Ja se na to kouknu behem vikendu a taky to ohodnotim.
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No mozna by to taky tak nejak slo, ale asi jen bodovani, ty komenty si nedokazu v soukromych zpravach predstavit, byl by v tom asi dost zmatek.cikorsky píše:když jsme hodnotil, taky mě napadla možnost tyjneho hlasovani - jed hlavně o to, že již udělené hlasy mohou ovlivňovat hodnotitele...
Co?
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
no však uvidime, jak dopadne prvni kolo a pak se uvidi, co dál a jeslti vubec dál
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tož já bych to hlasování a komentáře i klidně nechal veřejné, však jsme velcí kluci a holky. Doporučuji psát počet bodů jako první znak komentáře, jinak se v tom ten kdo to bude sčítat uhledá. A zároveň navrhuji pro znázornění bodů na počest našeho největšího národního génia járovky = (jak se někdy a někde říká žárovky, což je ovšem nesprávně).
K10D, DA 18-55, DA 50-200, Velbon Sherpa 600
Tak už i já jsem rozdal body a komentáře. Ke každé fotce jsem se nějakým způsobem vyjádřil... myslím, že to nezabere tolik času, aby to nemohla udělat většina z nás. Je fajn, že se pod snímky konečně něco objevuje. Komentáře berte jen jako můj pocit z fotky. Nechci nikoho peskovat, jen se snažím hodnotit a napsat pár slov.
Není horší pocit, než když má člověk pod fotkou 20 shlédnutí bez jediné odezvy. Člověku to pak nic nedává a nemá chuť přidávat další fotky. Když jsme tak vyjímečný fotoklub, proč nemít i vyjímečnou galerii. Na většině veřejných galerií přibývají desítky fotek denně. Připadá mi to velice uspěchané a každý pak bez většího přemýšlení fotky jen proletí. Ale tady přece vládne pohoda a přátelská nálada.
Jsem zvědavý, kdo to nakonec vyhraje.. je tu spousta hezkých fotek. Ale ještě víc se těším jaké bláznivé téma vítěz vymyslí
Není horší pocit, než když má člověk pod fotkou 20 shlédnutí bez jediné odezvy. Člověku to pak nic nedává a nemá chuť přidávat další fotky. Když jsme tak vyjímečný fotoklub, proč nemít i vyjímečnou galerii. Na většině veřejných galerií přibývají desítky fotek denně. Připadá mi to velice uspěchané a každý pak bez většího přemýšlení fotky jen proletí. Ale tady přece vládne pohoda a přátelská nálada.
Jsem zvědavý, kdo to nakonec vyhraje.. je tu spousta hezkých fotek. Ale ještě víc se těším jaké bláznivé téma vítěz vymyslí
Tělo: Pentax K10D
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pozde
Práve som sa po čase dostal k tomu, aby som si pozrel fórum. Dobrý nápad. Ak to má slúžiť k zvýšeniu komentovania fotiek, tak mi nevadia tie verejné body. Asi som menej súťaživý typ
Michal
-
- V.I.P člen
To DJ Luke: Sorry,ale zdá se mi,že jsi rozdělil příliš bodů.Všichni rozdělujeme 5 bodů mezi všechny přihlášené!!!!
Tak to zkus znovu,ale doufám,že zrovna mě je nestáhneš
-jsou to zatím mé jediné...
Tak to zkus znovu,ale doufám,že zrovna mě je nestáhneš
-jsou to zatím mé jediné...