a nevymlouvej se

Moderátor: Moderátoři
Tak jsi mě ukecal.Narval jsem tam namátkou jednu.Ale asi jsem ji moc zmenšil takže ztratila rozlišení i ostrost.A také jsem se s tím výběrem nějak nepáral.Udělal jsem si teď bordel v compu,ale nějak se začínat prostě musí.cikorsky píše:no, když myslíš, že ti to pomuže tomefotit třeba! vice než nejaké dumání nad fototémou měsíce by ti určite pomohlo, kdyby jsi nahodil par fotek a my bychom ti poradili co třeba zmenit... no, uvidime, snad sto jednou přijde
S tím tématickým oknem a posledně vloženým obrazem na úvodní straně by naše stránky získaly na exkluzivitě a myslím,že by jsme měli časem i následovníky.Fakt si myslím,že by to bylo super.ammiga píše:No vidíte, jak jste se chytli.
Těžko můžu říkat kdy bude uzávěrka, byl to jen návrh, to by měl rozhodnout admin.
Nemám představu, jak složité je programovat stránky, ale představoval bych si třeba na úvodní straně menší aktivní okno s náhledem na poslední fotku, nazvané třeba fototéma měsíce.
Ale jak říkám, nic o tvorbě webu nevím, tak jestli plácám nesmysly, omluvte mne...