Příspěvek
od spachal » 12 úno 2011, 22:06
No, nerikam, ze poskozeni tiskarny je nemozne, ale ja s tim problemy nemel a nevim v mem okoli o nikom, kdo by problemy mel. Dokonce, kdyz jsem neoriginalni cartridge kupoval poprve, ptal jsem se na to dodavatele (TSB) a rekli mi v podstate to same, ze snad i ten MagiColor garantuje bud opravu zdarma, nebo vymenu tiskarny, kdyby k poskozeni doslo (to jsem mel jeste Pixmu 4000). Ale ze s tim pry nemaji zadne zkousenosti, protoze se to jeste nestalo a prodali jich uz opravdu hodne :] ..
Tohle je uz neco zcela jineho, nez treba puvodni cartridge od HP, tam se to muselo plnit podtlakem, kdyz nebyl, toner proste vytekl. S tim bylo problemu az hanba, co si jeste vzpominam :)) ..
No a ten chip netusim, zda se uz dodava, ja mam ted zde v zasobe nejake cartridge od Peach, na nich je sice priprava na uchyceni chipu, ale vlastni chip ne, mozna ze novejsi dodavky to uz maji, to netusim. Ale ono to precvaknuti je otazka par sekund, zadny problem ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie