Příspěvek
od Alf » 29 kvě 2008, 19:58
Zajímavé téma

.
Výhody... Jde to udělat od vlastního soukromého alba, až po workshopy. Když jsou prostředky jde udělat a vymyslet cokoliv. Mezi výhody by šlo udělat nezobrazování reklamy vlevo a místo toho dát speciální menu, které by usnadnilo pohyb po webu. A to už se vůbec nezmiňuji o slevách, které by šli zařídit na tiskárny, objektivy, fotoaparáty, batohy apod. Bylo by na soutěže a hlavně na placení prostoru, který se začíná prodražovat. Bohužel fotografie zabírají 99,9 prostoru webu a musím ho skoro každý půlrok navyšovat.
Provoz této stránky není pro mě ziskový, ani jako ziskový nebyl zamýšlen. Nebudu lhát provoz je ztrátový a to raději nebudu počítat hodiny, které jsem stránkám věnoval. Mám tyhle stránky strašně rád a budu do nich investovat i nadále, kdybyste však měli zájem pomoci, budou všechny cesty pro Pentax Friends snadnější. Pokud budu mít zaplacené telefony a výdaje s cestami k partnerům pro slevy, tak bych byl spokojen. Avšak než být obviněn někým, že se na vás obohacuji, raději bych nepřijal nic. PFS je pro mě srdcová záležitost, ale to už jistě víte.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art