Spoje tam jsou v pohodě, ale večer je to na levačku, musel bych odjet dřív, než skončí celkem draze zaplacená přednáška

edit: jel bych sám, ale sebrali mi řidičák

Moderátor: Moderátoři
No jo ale bude tam docela lidu a jestli sebou budu mit fotak tak nejspis v brasne...Tomáš Fafek píše:Poznáme, to by neměl být problém - podle tvaru a označení našich fotoaparátů.
¨kolista2 píše:Ve 4 jsem dorazil zmrzlý dom![]()
Po té, co jsem uviděl zmiňovanou Kajfíkovu A3 fotku jsem zjistil, že budu asi muset koupit DA* 50-135, protože to co z té tiskárny vylezlo (a focené tímto sklem na plnou díru) jsem nechápal. Prostě paráda.
Byl jsem na přednášce páně Libora Fojtíka (Portrét v přirozeném prostředí ) a odcházel jsem znechucený, za co že jsem to dal svoje peníze. Ono to bude asi v IDIFu dědičné
K tématu promítl fotky 2 jiných autorů, ty byly pěkné a inspirující. Ale až na závěr a celý zbytek bylo povídání na téma clona, čas, citlivost vyvážení bílé a jiné základy) což je sice potřeba znát, ale když to znáte a čekáte víc, tak vás to leda znechutí..
Jo a ty geisha modelky byly šikovné cérky, ale na malém prostoru a byla to v podstatě bitva o místo na focení a o odpalovače blesků- ale zase se to fotilo na víckrát, takže kdo chtěl, měl možnost.
Celkově OK, ale příště budu chytřejší co se přednášek týká..