Adobe photosop CS3

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Adobe photosop CS3

Příspěvek od Drahus » 16 dub 2008, 09:46

Ahojte,
mam takyto problem: v skusobnom case adobe photoshop cs3 mi vypisalo ,ze ma problem s licenciou, ze mam kontaktovat podporu ,alebo preinstalovat. Tak som ho odinstaloval a nainstalovat naspat to uz neslo. Na konci instalacie mi vypise,ze shared components boli nainstalovane a zvysok nie.

Skusal som odstranit registre,co sa toho tykali a len som tomu uskodil... CS2 ked nainstalujem, pri browsovani pocitaca v subor>open mi vypisuje "cue error -6650"

No a teraz mi uz nejde ani spustit instalaciu(ale to asi iba kvoli tomu,ze mam stale nainstalovany CS2 a bude ho treba najprv odinstalovat).
Instalacne subory mam v poriadku,skusal som ich z viacerych zdrojov,preinstalovavat operacny system nechcem iba kvoli tomu.

Neviem ,ci ste si vsimli akciu...do 15.5. pre studentov Adobe photoshop CS3 extended za 1200 Kc... to je ako zadarmo.
:!:
Dakujem vsetkym, ktori mi aspon ako tak budu vediet pomoct.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 dub 2008, 13:03

V tomto pripade Ti nezbude bohuzel nic jineho, nez preinstalace.

...v registrech je bohuzel zapsana predchozi instalace CS3 a i to, ze Ti jiz zkusebni verze vyprsela. Kdyby jsi ji neodinstaloval, mohl jsi po ziskani zapsat licencni kod a pak CS3 aktivovat.

Jedine nejakeho velmi zkuseneho IT-ka, ktery zna vyborne PS, aby vymazal z registru ten spravny soubor... ale nez nekoho takoveho shanet bude jednodussi ta preinstralace. Ono to systemu a pocitaci neuskodi.. spise prospeje :-)

...a to, ze mas nainstalovanou CS2 nic neovlivni
Pentax

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahus » 16 dub 2008, 13:31

Dakujem za odpoved.

Ale mne este nevyprsala lehota... alebo sa to nejakym sposobom stalo, a vyprsala... to by vysvetlovalo co sa stalo.

V tom pripade bol moj postup spravny, ze som skusal registre... Az na to, ze sa mi zase potvrdilo,ze do nich radsej zasahovat netreba. Aj ked som vymazal registre ktore sa tykali adobe photoshop cs3 , tak to nepomohlo.

Preinstalovat windows nechcem, lebo mam original windows dodany s notebookom, sice recovery disky mam spravene ,ale aj tak mi to odstrani ostatne programy,ktore som dostal zadarmo k notebooku (power DVD, nero, a spustu dalsich :( ).

No hruza. Tak nahodim zatial lightroom a CS2. :(

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 dub 2008, 13:38

...rozdil mezi CS2 a CS3 je minimální a pokud jej budes pouzivat na bezne veci, nerozeznas rozdil...

...pokud mas ale trial verzi a neni cela doba pryc, kidne zavolej na podporu Adobe... samozrejme na CZ Adobe
Pentax

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahus » 16 dub 2008, 13:43

ked odinstalujem program,ktory mam v skusobnej, pojde mi ho nainstalovat naspat?

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 16 dub 2008, 13:47

Jestli vypršela lhůta tak by ještě možná stálo za pokus ručně vrátit čas - třeba o týden... :lol:
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 dub 2008, 13:48

...teoreticky by mel jit opet nainstalovat, protoze se zapisuje, kolik zbyva do konce Trialu...

...ale to, co jsi popisoval bude nejaka chyba... a to bude opravdu lepsi zavolat na to Adobe..

neboj se toho, nemas piratskou kopii...
Pentax

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahus » 16 dub 2008, 13:58

Ja sa toho nebojim, skor sa mi nechce platit za tie telefonaty a silne pochybujem,ze im vobec budem vediet vysvetlit aky mam problem. Keby ho dostali do ruky,tak OK,ale po telefone neviem ci im budem vediet napisat, co sa stalo...

Chcel by som si kupit ten photoshop teraz v promo akcii za tych 1200 Kc. Ale bojim sa,ze mi rovnako nepojde nainstalovat.
Preto tam asi zavolam a prinajhorsom preinstalujem windows. :(

Trochu sa obavam toho preinsttalovana, s tymi recovery diskami som to este nerobil. Ma s tym uz niekto skusenosti? Pri notebookoch...

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 dub 2008, 14:04

...jdi do toho po hlavne.. vim, o cem mluvim... jinak z toho budes mit vzdy obavy...

...az si preinstalujes komp tak trikrat, petkrat, desetkrat, obavy zmizi a uvidis, ze se dnesnimu stavu budes usmivat...

...navic pokud Ti Adobe CS hlasil nejaky problem, vetsinou preinstalace pomuze...

...nechci tu delat agitku za takovy ci makovy operacni system, ale s Windows jsem mela podobne problemy nezridka...

...a ty recovery CD instalacky by mely fungovat bez potizi.. pokud ne, zadej vymenu.. zaplatil jsi za ne... (ano, koupi notebooku jsi zapltil i za ne!!)
Pentax

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahus » 16 dub 2008, 14:17

No ja som si tie recovery disky robil sam... v lenovo care. Tak sa to vraj ma robit. Tak sa prave obavam,ze nejaky z nich proste nepojde ,alebo sa zle spravil. Potom by som musel poziadat o poslanie tych diskov a to by trvalo teda... cely Windows som preinstalovaval habadej.... Ale na notase mam Vistu a nemozem na nu jedno zle slovo povedat a bojim sa ze sa to mojimi zasahmi zhorsi.
Asi to risknem.

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 dub 2008, 14:22

...pokud absolvujes ten telefonat do Adobe, verim, ze tam zjistis moznosti, ktere mas... pokud ani tam neuspejes, preinstalace Te zrejme ani tak nemine...
..chapu, ze to je neprijmne, ale nekdy to proste jinak nejde...
Pentax

GhostDW
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od GhostDW » 16 dub 2008, 14:27

Realna praxe je na zacatku udelat zalozni image disku a odpada jakekoliv riziko s podelanim zmen. Jen je to narocne na diskovou kapacitu.

Tohle by i obycejny IT mel zvladnout a mit k tomu prostredky :-).
K5 IIs; Tamron 17-50/2,8; Pentax 50-135/2,8; DA35/2,4; DA50/1,8; Metz 58-AF1

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahus » 16 dub 2008, 14:33

No, vidim ze som stroskotal s mojou preinstalaciou.
Nedokazem si zalohovat subory... 100 GB nedam na DVD a ziadne HDD externy nemam...
Pri tom preinstalovani sa zrusia aj subory v dokumentoch a tak...?
Ak budem instalovat bez formatovania. :oops:

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 dub 2008, 14:40

...urcite i na Windows existuji nejake zalohovaci programy, ze kterych pak data vytahnes... a pokud mas zaplneny cely disk... jo, to je problem... tak bud nekoho poprosit, kdo ma externi HDD volny, aby Ti ho pujcil a nebo si ho poridit.. HDD je vzdycky malo.. :)
Pentax

GhostDW
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od GhostDW » 16 dub 2008, 14:57

Je utilita od MS, na rychlejsim netu ji muzu v pripade zajmu najit, ktera vyzalohuje dokumenty a nastaveni hromady aplikaci, ale vetsinou jen od MS (Dokumenty, Outlook,...). Bohzel je hromada palikaci, co se chovaji nestandartne, napr. startsi software pro Nokie, ktere maji data tak zahrabana, ze normalni smrtelnik je nenajde.

Ja mam napriklad bootovaci CD s WinXP, kde se da zalohovat na sitovy disk (pres kabel pripojeny druhy pocitac s nasdilenou slozkou).
K5 IIs; Tamron 17-50/2,8; Pentax 50-135/2,8; DA35/2,4; DA50/1,8; Metz 58-AF1

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“