focení kulturisty

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
CJ_Kubik
Nový uživatel
Nový uživatel

focení kulturisty

Příspěvek od CJ_Kubik » 21 bře 2008, 08:33

Zdravím,

dneska mi dorazí blesk Metz 48 AF-1, deštník a nějaké ty synchrokostky a kablíky ať to můžu odpalovat i ze stativu a z jiného místa :) Slíbil jsem kamarádovi, který se připravuje na MČR v kulturistice, že ho nafotím ve vrcholné formě. Chceme fotit v posilovně a venku. Bude to v květnu, takže venku by už mělo pěkně svítit sluníčko. Potřeboval bych poradit v jaké denní době by bylo podle vás nejlépe fotit, tak aby vynikly svaly, a jak nejlépe umístit blesk v posilovně (z jakého úhlu blskat a jestli využít i zářivek ve stropě, které jsou ve fitku)?

díky

...asi na to budu muset přijít sám, co vypadá nejlépe, ale každá rada dobrá...

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Drahus
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahus » 21 bře 2008, 15:08

Ja nemam ziadne skusenosti :) Ale viem, ze svaly najlepsie vyniknu pri nasvieteni (alebo svetle,slnku) zhora.
To aj suchy clovek je makac. ;)
A ked vychadzam z reality ako to vonku docielit... slnko na poludnie aspon ako tak zhora bude v maji, bude to robit tiene na tvari, takze odraz svetla do tvare pomoze.

snad sa nemylim.
:roll:

CJ_Kubik
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od CJ_Kubik » 01 dub 2008, 13:48

Venku je to s tím sluncem jasné...fotit, když bude nejvýš. Ale zajímalo by mě kde podle vás umístit blesk, mít ho na foťáku a likvidovat s ním stíny které vzniknou pod hlavou nebo ho umístit nějak jinak?

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“