Můj názor na komentáře k fotkám
Moderátor: Moderátoři
Můj názor na komentáře k fotkám
Ahoj PXF kamarádi, uz jsem tu nějakou dobu a zamyšlim se nad komentáři k fotkám, zdá se mi že se tu pouze chválíme (viz. líbí, paráda,...), ale bohužel mi tu chybí dobře myšlená kritika (toť není to nejlepší zdroj sebezlepšování?
) Pojďme si vzájemně pomoct k lepším a kreativnějším fotkám...

-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já se snažím být objektivní, ale je pravda, že některé špatné fotografie hodnotit nechci. Kulturu komentářů, je potřeba myslím zvednout a jako všichni i já bych měl začít u sebe.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
No vida, Marepo mas moj suhlas, podobnu temu som tu raz bez uspechu zacal, skusal som navrhnut vacsiu aktivitu pri bodovani, no viceri su za komentare. Ich obsah si uz spomenul. Myslim si, ze kazdy na svojich fotkach sleduje aspon to, kolko krat boli zobrazene, a to je slaba utecha a nulova sutazivost. Ale ako uz niektori spomenuli, im to takto vyhovuje, ja to respektujem a som rad ze mame PXF kde je kvalitne forum a galeria sa este isto dopiluje.
maZec: Nie kazdy ma cas, alebo naladu komentovat kazdu fotku.
Ale v jednom mas isto pravdu : a jako všichni i já bych měl začít u sebe.
Konkretne co sa mna tyka, zacnem bodovat a obcas daky komentar. 
maZec: Nie kazdy ma cas, alebo naladu komentovat kazdu fotku.
Ale v jednom mas isto pravdu : a jako všichni i já bych měl začít u sebe.

K10d; Pentax A 50/1.7; Sigma 30/1.4DC EX; Pentax SMC A 135/2.8; Cosina 70-210/4; Sigma EF-53 DG SUPER 

-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No chlapci je videt ze jste tady jen chvilu
(neplati pochopitelne pro maZece
) O komentovani a bodovani uz se tu psalo mockrat, taky jsem parkrat zkousel probudit pentaxaky co sem chodi, aby aspon obcas napsali nejaky komentar at ma ta galerie i nejaky jiny prinos nez jen ukazat fotky.
Muzu rict za sebe ze sem se snazil, a snazim
v kometarich poradit kde to jde a kde vim jak, nekdy taky napisu jen ze se mi fotka libi, pokazde to proste nejde hledat jen chyby. Taky nemam cas okomentovat kazdou fotku, ale kdyz by se snazila aspon jedna desetina uzivatelu napsat obcas nejaky komentar, tak to mame pres 40 lidi co mohou komentovat a co urcite vidi kazdkou fotku svym okem, chili mohou najit neco s cim by poradili - coz je to hlavni o co tady jde, teda aspon podle mne.
Co se tyka bodovani tak to je podle meho nazoru k nicemu, pokud clovek uvidi ze mu dal nekdo jeden bod a nedozvi se proc tak ho to akorat rozladi a muze dojit i k necemu takovemu co jsme tu uz meli a to nebudu uz rozebirat.
Chili je pekne ze ste zacali kazdy u sebe, ted jen aby to vydrzelo - mineno v dobrem

Muzu rict za sebe ze sem se snazil, a snazim

Co se tyka bodovani tak to je podle meho nazoru k nicemu, pokud clovek uvidi ze mu dal nekdo jeden bod a nedozvi se proc tak ho to akorat rozladi a muze dojit i k necemu takovemu co jsme tu uz meli a to nebudu uz rozebirat.
Chili je pekne ze ste zacali kazdy u sebe, ted jen aby to vydrzelo - mineno v dobrem

K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5