PERU 2008
Moderátor: Moderátoři
PERU 2008
Zaciatkom marca/brezna sa chystam do Peru, ak by sa chcel niekto pridat piste sem...martin
K10D, smc 16-45mm F4 ED AL, smc DA 50-200mm F4-5.6 ED, Sandisk SDHC Extreme III 4GB, Lowepro Off Trail II, SLIK PRO330DX
Zdravim, rad by som isiel na par mesiacov do Peru, Chile mozno Brazilia. Este to nemam celkom premyslene. Koncom roka by som tiez niekde ¨vybehol¨, ale vsetko zalezi od financii. Vela stastia v Cine a NZ...
K10D, smc 16-45mm F4 ED AL, smc DA 50-200mm F4-5.6 ED, Sandisk SDHC Extreme III 4GB, Lowepro Off Trail II, SLIK PRO330DX
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ja napodobne prace a prace
penize zatim samy od sebe z nebe napadaji
A take zalezi co si clovek, od te cesty ocekava a jak je narocny je na komfort. Ale to uz je druha vec.
rumrunner: Jestli by jsi neco rozumneho, vymyslel na ten konec pristiho roku tak by jsem se urcite pridal. Preferoval by jsem Zapadni Cinu, Rusko Kanadu, jakoukoliv cast Jizni Ameriky ci jine nene rozvojove zeme. Tak dej urcite vedet. Zatim se mej fajn a at nekoho sezenes. Ja jsem sehnal kamarada na to Cinu, pres www.cestovatel.cz (spolucestovani) tak at se dari a urcite napis kdyby neco.
Sipas
www.sipasweb.com

rumrunner: Jestli by jsi neco rozumneho, vymyslel na ten konec pristiho roku tak by jsem se urcite pridal. Preferoval by jsem Zapadni Cinu, Rusko Kanadu, jakoukoliv cast Jizni Ameriky ci jine nene rozvojove zeme. Tak dej urcite vedet. Zatim se mej fajn a at nekoho sezenes. Ja jsem sehnal kamarada na to Cinu, pres www.cestovatel.cz (spolucestovani) tak at se dari a urcite napis kdyby neco.
Sipas
www.sipasweb.com
Naposledy upravil(a) sipas dne 26 pro 2007, 18:25, celkem upraveno 1 x.
Cau! na konec pristiho roku bych taky nekam tam vyrazil! Nejlepe do Patagonie, ale nevim jak to bude s penezma po lete! 

http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
To sipas: tak som sa mrkol na toho cestovatela a par ludi co by sa pridali sa ozvalo, tak uvidime..ta zapadna cina znie lakavo. teoreticky mi je jedno kam, ale po poslednej skusenosti preferujem krajiny bez vizovej povinnosti
To MichalN: s tym fotakom je to svata pravda. Naposledy som urobil zivotnu chybu a vybral som sa na Kubu s kompaktom od panasonicu
...ak niekto tvrdi ze pentax ¨sumi¨ tak este nevidel moje foto z panasonicu 

To MichalN: s tym fotakom je to svata pravda. Naposledy som urobil zivotnu chybu a vybral som sa na Kubu s kompaktom od panasonicu

Tak nadisiel cas kupit letenku, pravdepodobne 7.3.-8.5. 2008. Plan cesty: stopom, vlakom, autobusom z Limy do Pisca, Nasca-zahadne obrazce v pusti, Puno-jazero Titicaca, Cusco, Machu Picchu...a mnoho ineho..uz iba potrebujem zohnat kvalitny spacak
ak sa chce niekto pridat, posledna sanca, letenka madrid lima zhruba 800E, naklady v Peru minimalne(pri vsetkej skromnosti samozrejme)...martin

-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze je tady i docela dost cestovatelu 
Ja jsem se ted nedavno vratil z Chile a muzu rict ze jizni Amerika je super, puvodne jsme taky planovali Peru, ale pak jsme vybrali Chile a klidne bych tam jel zase
Jak bude cas dam sem nejake info.
Tak hlavne at ti to vsechno vyjde

Ja jsem se ted nedavno vratil z Chile a muzu rict ze jizni Amerika je super, puvodne jsme taky planovali Peru, ale pak jsme vybrali Chile a klidne bych tam jel zase

Tak hlavne at ti to vsechno vyjde

K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5