Tak jsem šťastný jak blecha. Vyhrál jsem naši firemní soutěž o nejlepší fotografie. Jsme docela velká firma, takže se to počítá, a taky odměna za první cenu fakt není žádná maličkost.
Druhý byl Canon a třetí Sony. Pořád vyhrával, ale jak změnil Minoltu na Sony, úspěch je ten tam.
Každou z pěti soutěžních fotek jsem dělal jiným objektivem, zbytek mých milovaných objektivů snad přijde ke slovu v dalším kole soutěže.
Teď jdu slavit!
Gratulace ! Opravdu sem pak do vlákna hod ty snímky at se můžem pokochat!
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Taktéž gratuluju. Úspěch vždy potěší a dvojnásob, když člověk prorazí v tvrdé konkurenci ) Já sem se na podzim účastnil akce se Zonerem, která se konala v Brněnské Vaňkovce. Foťák sem bral sebou, abych nešel na prázdno a podařilo se mi něco podobného, ikdyž v mém případě to byla velmi nečekané. Poprvé jsem fotil se studiovými světly v provizorním ateliéru, který udělali v knihkupectví... Výherní fotku si můžete prohlédnout a zkritizovat
Dobrá téma, všetkým gratulujem,vidím že Pentax frčí a to je naozaj fajn! Pochváľte sa aj ostatní nech vidíme ako nám to ide!
Pripájam sa do kolektívu , tiež som v novembri vyhral fotosúťaž v Banskej Štiavnici. Môžete pozrieť víťaznú fotografiu: http://pentaxfriends.eu/gallery/display ... 0052&pos=6
Totals
Celkem příspěvků 133519
Celkem témat 5201
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2445
Topics per day: 1
Posts per day: 26
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 52
Posts per topic: 26