Doporučená prodejní cena s DPH by měla být 14790,- Kč
Popsané specifikace najdete tady -
http://pentaxfriends.eu/modules.php?nam ... cle&sid=76
Byla by to paráda, mít něco takového ne? Pokud udrží Pentax kvalitu skel máme se na co těšit.

Moderátor: Moderátoři
..to jo, ale toto sklo me dava nadeji, ze by slo jit cestou jednoho univerzalu na streetfoto a soustredit se na pevna skla.. 2, 3, 4 kousky a asi by bylo vystarano... unverzal na courani a pevna skla na paradicky...maZec píše:Jj už je fuč. Penízky mám na kontě a jak jsem ti psal v SZ tak momentálně čekám na to až najdu něco po bazarech. Nejraději bych našel nějakou Smc Pentax Da 50-200 za rozumnou cenu. Jinak koukám hlavně po manuálech. Za strašně málo peněz hodně muziky (někdy dostaneš celej orchestr
)
tak tohle mně hned taky napadlo, i když jinak jsem o univerzálním zoomu nikdy neuvažoval. Ale třeba na cesty by to asi bylo super. Uvidíme, až z toho budou k nakouknutí nějaký obrázky...fjo píše:[... ze by slo jit cestou jednoho univerzalu na streetfoto a soustredit se na pevna skla.. 2, 3, 4 kousky a asi by bylo vystarano... unverzal na courani a pevna skla na paradicky...
Tamron to není určitě... oproti Tamronu má jednu nezanedbatelnou vlastnost, kterou cením na jedničku s hvězdičkou...elho_cid píše:Zajimalo by me, jestli tam aspon dali quick shift focus. Protoze jinak je to jen Tamron s jinym make-upem a to by me hosi z Pentaxu dost zklamali.
v popise píšu, že "Vnitřní zaostřovací mechanismus (IF) bez změny externíchfjo píše:
Tamron to není určitě... oproti Tamronu má jednu nezanedbatelnou vlastnost, kterou cením na jedničku s hvězdičkou...
...při zoomu a ostření nemění délku... alespoň tomu tak rozumím...