Rád by som sa poradil s niekým, kto používa Pentax soft na úpravu fotografií, nejako som si naň zvykol/a pretým vyskúšal kdejaký iný/. Včera som prácu v ňom bez problémov ukončil, dnes od rána po každom pokuse o naštartovanie sa objaví hlásenie o problémoch s aplikáciou PTUXTL40.exe a program sa ukončí...Zo začiatku vo verzii 4.10 vykazoval známky nestability a občas po podobnom hlásení padol, update na 4.11 nestabilitu odstránil.
Od dnes ho ale vôbec neviem naštartovať, nepomohla ani nová inštalácia...
Pentax Digital Camera Utility 4
Moderátor: Moderátoři
Re: Pentax Digital Camera Utility 4
Odinstaluj, vymaz z registrov vsetko, co sa tyka Pentax-u, tiez kompletne vymaz obsah adresara, kde si to mal nainstalovane a znova nainstaluj... Ak nevies ako na to, vecer sa doma mozem pozriet, kde v registroch ma Pentax zapisanu konfiguraciu. Pripadne pozri event log, ci tam nieco mudre nezistis...bobo2 píše:Rád by som sa poradil s niekým, kto používa Pentax soft na úpravu fotografií, nejako som si naň zvykol/a pretým vyskúšal kdejaký iný/. Včera som prácu v ňom bez problémov ukončil, dnes od rána po každom pokuse o naštartovanie sa objaví hlásenie o problémoch s aplikáciou PTUXTL40.exe a program sa ukončí...Zo začiatku vo verzii 4.10 vykazoval známky nestability a občas po podobnom hlásení padol, update na 4.11 nestabilitu odstránil.
Od dnes ho ale vôbec neviem naštartovať, nepomohla ani nová inštalácia...
K20D, KP
DA 35/2.8 Macro Limited, DA 16-45/4 ED AL,
Sigma 17-50/2.8 HSM, Tamron 70-300/4-5.6
DA 35/2.8 Macro Limited, DA 16-45/4 ED AL,
Sigma 17-50/2.8 HSM, Tamron 70-300/4-5.6