Miky!

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

dus
Nový uživatel
Nový uživatel

Miky!

Příspěvek od dus » 14 bře 2010, 19:03

Je to neskutocne trapne ako tu v kuse o*ieras kazdy pentax, a robis to minimalne uz od K-7, cez Kixa az po 645. Preco ty taky majster sveta sa zahadzujes s takou podla teba neuveritelne nedotiahnutou znackou? Keby som cital tvoje zvasty ked som sa rozhodoval medzi Nikonom a Pentaxom, iste by som siel do Nikona. (nastastie toto forum bolo podstatne pozitivnejsie ako ty) Toto forum tu velmi rad navstevujem ale z teba mi je trochu na nic. Dokazes zaspamovat akukolvek debatu az niekedy pochybujem, ze mozes stihat tie tvoje dve vyskoke skoly(predpokladam ze jedna v Plzni a druha v Trencine) a este popri tych tvojich negativnych vylevoch este aj fotit. Stavim sa, ze keby Pentax urobil lepsiu FF zrkadlovku ako CaNikon vsetkym by si tu vysvetlil, preco je na hovno a preco ty uznavas len Leicu. Pozrel som si tvoje fotky a garantujem ti, ze tebe nebude stacit ani ked pentax urobi fotak so 100giga senzorom 10x10 cm s citlivostou 1 280 000 iSO a najrychlejsim casom 1/40 000 rovno synchronizovanym s bleskom. Leda tak ve snu...
K7, K5

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

dus
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od dus » 14 bře 2010, 19:07

sorry, nechcel som zakladat nove vlakno, chcel som led odpovedat mikimu - lbc v teme 645. Ak je to mozne, prosim admina o prelozenie tohto prispevku..pls
K7, K5

miky_lbc
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od miky_lbc » 14 bře 2010, 19:14

Já bych to nikam nepřekládal, přečetl jsem si... a děkuji za hodnotný příspěvek plný rozumných argumentů :-).

Rostislav.Linda
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Rostislav.Linda » 14 bře 2010, 19:37

:D :D :D :D :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow:

Edit: Miky, ale na druhou stranu tu máš svoje vlastní vlákno založené tvým fanouškem...a to je pěkný.. :)
Naposledy upravil(a) Rostislav.Linda dne 14 bře 2010, 21:13, celkem upraveno 1 x.
Ruce a pravé oko ... :-)

ggrand
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od ggrand » 14 bře 2010, 20:30

rekl bych, ze jestli tady ma nekdo nejaky komplex, tak miky to nebude...

BiG FooT
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od BiG FooT » 14 bře 2010, 21:33

:lol:

Jen bych chtěl dus-e upozornit, že na některé věci tu máme soukromé zprávy:-)

Machro
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Machro » 14 bře 2010, 21:37

Vaše starosti a prezidentský plat :D

kolouch
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od kolouch » 14 bře 2010, 21:56

No já to vidím tak, že miky prostě napíše co si myslí, stejně tak jako to tady může napsat kdokoliv. Zajímavé, že když zde někdo haní canon nebo nikon, tak proti tomu nikdo neprotestuje :)
K-7 + D-BG4, K10D + D-BG2, Pentax DA* 16-50 2.8 SDM, Pentax FA 50 1.4, Sigma 70-200 2.8 HSM, Sigma 10-20 3.5-4.5, Metz 58 AF-1
-
www.jaroslavholan.cz

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 15 bře 2010, 00:12

Vlano rusit nebudem aby sa vyjadrili aj ostatni:)

Co k tomu povedat? Ja nepoviem nic:) som tichy pozorovatel:))

miky_lbc
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od miky_lbc » 15 bře 2010, 01:35

Já už jsem si říkal, jak se tohle vlákno okamžitě promění ve obrovské veřejné linčování, ale zatím mě nikdo vyloženě před zeď nepostavil :-).

Takhle... jsem jakej jsem a jinej nebudu. Co mam na srdci, to mam na jazyku. A do doby, kdy budou od Pentaxu hromadně odcházet špičkový fotografové za "lepším" ho prostě nebudu chválit. Můžete si to přečíst, můžete to přeskočit když vidíte můj nick...

To, že bych pouze a jenom kritizoval pravda ale rozhodně není. Třeba v původním příspěvku je něco o tom, že jsem svou kritiku projel i skrze Kx. Můžete si dát práci a projít celé fórum, ale proti Kx jsem nikdy neřekl špatné slovo. To je z mého pohledu výborný přístroj, který je přesně takový, jaký má být (tedy za rozumné peníze nabízí uživatelům přesně to co chtějí a opravdu potřebují). Myslím, že minimálně v datum uvedení to byl nejlepší přístroj ve své třídě. Odpovídají tomu i recenze, šum po fórech... a paradoxně se líbí i největším křikalům typu "RH". Čím to je? Možná to je prostě proto, že je lepší než ostatní produkty a "notoričtí křiklouni" zase tak "notoričtí" nutně nejsou.

Kdo si opravdu přečetl co jsem napsal k 645D ví, že vyloženě o kritice to taky nebylo... a ta co byla je podložená konkrétníma argumentama, které mi tu nikdo nevyvrátil.

Ale v pohodě... ať teda tohle vlákno vyřeší, jestli mam z tohodle fóra zmizet. Pokud se tu nějak hromadně usnesete na tom, že mam raději odejít, tak to udělám... nebudu v historii fóra první.

bigfoot
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigfoot » 15 bře 2010, 07:45

haah tema o nicom... aj ja mam vyhrady, ale neomielam ich stale dookola a nepresviedcam ludi o mojej pravde. Mozno preto si to zlizol miky.

k teme:

Upalte ho!!! Upalte!!!
Hani naseho boha PENTAXE!!!
Na hranici s nim!
UPALIT UPALIT

inac tiez ta miky nemusim, pretoze moj nazor je, ze sa staci vyjadrit len raz
...K10+K5...
a rozne serepeticky

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 15 bře 2010, 09:44

No "hezky pekne" ac uz sem moc nechodim a vyjadruju se hodne sporadicky, tak tohle me hodne mrzi. Absolutne souhlasim s cportem. Podleme u foceni jde o techniku az v druhe rade napred to musi byt v hlave a rukach. Technika jen napomaha a ulehcuje.
Tak pravil Dr.Chocholousek

aes
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od aes » 15 bře 2010, 09:50

Ja neviem, naco sa tolko riesi vlastne bezna ludska povaha - obvykle je clovek nespokojny s tym, co ma, pretoze to pozna najlepsie. Verim tomu, ze snad aj existuju v niektorych pripadoch naozaj dobre riesenia alebo volby, ale obvykle tomu tak nie je.
Napr moj znamy pracoval v Porsche (auta:) servise a jednoducho pri tej prilezitosti a skusenostiach mi vravieval, ze kvoli tomu,ze tie auta tak dobre pozna, uz by si Porsche nikdy nekupil, ani keby nan mal:)
Tiez mam vela vyhrad voci PX po skusenostiach, ale objektivne si myslim, ze za dane peniaze by mi C&N neponukli lepsie riesenie. Rovnako nove PX modely maju pre mna dost limitov a tak dokial sa mi K10D nepokazi alebo neprijde varianta K-X vo vyssej triede, tak nemam dovod menit za novy stroj.
Jednoducho nechajme kazdeho nech prispeje svojim nazorom, ale konecne rozhodnutie, co so svojimi drobakmi a so svojimi schopnostami, musime urobit sami.
K10D + 18-55/3.5-5.6, Sigma 10-20/4-5.6, Tamron 28-75/F2.8, PX 55-300 4-5.6
http://picasaweb.google.sk/aesace ,
http://albums.photoonweb.com/aes/

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 15 bře 2010, 10:20

....chtěl jsem se původně držet stranou, ale nemohu vás přeci zklamat :-D)))

....o tom, kdo jaký jsme si můžeme dělat obrázků, kolik chceme... myslím, že zásadní jádro pudla je v tom, že se tu střetávají ne moc diplomaticky vyřčené kritické postřehy vůči Pentaxu se skalními příznivci stejné značky... o co ale nám všem dokupy jde..?? Myslím, že o to, aby Pentax své výrobky zlepšoval... ani jednou z extrémních cest (drsná, neomalená kritika či láskyplné přehlížení nedostatků) není ideální... co potřebuje Pentax jako firma k tomu, aby mohla jít s vývojem dopředu?? Prachy.. jo, blbý prachy.. jak je získá?? No, prodejem svých výrobků... a než začneme hodnotit tyto výrobky a kritizovat je.. ruku na srdce, jaký je poměr zapálených fotografů (nejen u Pentaxu), kteří by mohli být do určité míry limitováni úrovní kvality, výbavy, parametrů...?? Myslím, že to bude docela malá část.. ostatní uživatelé nikdy nezjistí, kde limity jejich techniky leží... a tady to začíná... ta běžná masa i přes to, že ne zcela všemu rozumí, bude shánět informace s pocitem, že si pak vyberou to nej, co můžou mít... a na nás, co jsme Pentax přátelé, je, aby jsme popisovali techniku kriticky, ale tak, aby si i laik dokázal představit, jak hodně či zanedbatelně vážná ta či ona vlastnost nebo parametr je... pak bude vědět, že tento "nedostatek" je pro něj limitem... bohužel to zde někdy vypadá, že sami PFS pomlouvají Pentax takovým způsobem, že neznalý může nabýt dojmu, že od Pentaxe raději dál... a v tu chvíli mi, přátelé Pentaxu odbíráme svoji značku o peníze a o možnost dalšího vývoje a zlepšení...
...to je zase můj pohled.. můj důvod věčného obhajování Pentaxe

do jisté míry je vztah k věcem, které nám mají poskytovat zábavu, relax a i zisk, je jako vztah v partnerství... když se Ti dva nemohou kvůli nějakým věcem vystat, jdou od sebe... ale věčným kritizování druhého se obvykle nic nevyřeší... je potřeba nadhled, shovívavost a pochopení... nevýhodou Pentaxu je to, že se nemůže bránit... nedá vám par facek (nebo nepošle do pr...., když to se svojí kritikou už přeženete :-D))))

...takže pochopím, když závodní řidič řekne o Citroenu C4 Piccaso, že to je šílená sračka a že mu nevyhovuje... ale táta (a máma :-) ) od rodiny budou z takovho vozu maximálně nadšení, protože to jejich potřeby, požadavky a představy splní mnohem lépe, než Nissan GT-R... :-D))) ...ale pokud si přečtou jen to, že C4 piccaso je na prd, bez jakékoliv vazby, bez vysvětlení, zřejmě půjdou o dům dál...
Pentax

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 15 bře 2010, 12:11

miky rozhodně není ten typ, který by bez vysvětlení řekl že je Px naprd. Naopak má hodně rozumné konkrétní výtky.

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“