IDEA: Okno je vlastně velká a stálá "Camera obscura", tedy otvor kamery a my jsme v jejím těle, my jsme ten film či sensor. Podstatou tohoto projektu je simulace kamery.
PROVEDENÍ: Aby okno bylo vidět na fotce celé včetně zdi okolo (pokud možno ze všech 4 stran, tedy aby zeď "rámovala" vlastní okno). Je úplně jedno kde to okno je (doma, v práci...) jen musíte fotit zevnitř ven, musíte tedy být uvnitř "Camery obscury" a důležité je, aby bylo vidět to co je venku za oknem (tzn. pokud má někdo záclony tak je poodhrne).
POPIS FOTKY: typu mám/nemám tohle okno(pohled) rád, sedávám a dívám se z toho okna když je mi dobře/zle atp.... prostě další přiblížení se vzájemně.
NÁZEV FOTKY: Moje okno - kde (např.: Moje okno - můj pokoj atp.)
TERMÍN: tentokrát je dán jen konečný termín a to do 5. 5. 2007 takže kdykoliv do tohoto data.
UPLOAD: do galerie s názvem "MOJE OKNO" (nedávejte sem prosím jiné fotky než ty týkající se jen tohoto projektu) - ať je v této galerii jen přeoknováno

Případné dotazy a diskuze budou v tomto vláknu. Zúčastnit se může každý a času je myslím taky dost tak doufám, že tady bude fůra oken alias Camer obscur