Načítání fotek
Moderátor: Moderátoři
Načítání fotek
mám problém při načítání fotek z náhledových miniatur, po kliknutí na miniaturu se fotka načte pouze do poloviny a tím jsem skončila. Dělá mi to asi posledních deset dní, dříve jsem tento problém neměla. Používám google chrome, nebo firevox. Problém mám u obou dvou. Jestli tomu někdo rozumí a může mě poradit, budu ráda, docela mě to štve diky
Re: Načítání fotek
...nechci malovat čerta na zeď, ale trochu bych to viděl na nějaký bordýlek v kompu...fatima píše:mám problém při načítání fotek z náhledových miniatur, po kliknutí na miniaturu se fotka načte pouze do poloviny a tím jsem skončila. Dělá mi to asi posledních deset dní, dříve jsem tento problém neměla. Používám google chrome, nebo firevox. Problém mám u obou dvou. Jestli tomu někdo rozumí a může mě poradit, budu ráda, docela mě to štve diky
používám v práci Google Chrome, FireFox, Avant i Win Safari a běží vše... doma Safari, Camino, FireFox i nově Chrome... a taky bez potíží..
...co máš za antivir?? A používáš třeba Ad-Aware??
toto s načítáním se Ti děje jen u PFS..??
Pentax
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
A jak se ti to načte do půlky, nepomůže ani F5, popř. ctrl+F5?
Pentax K-5 + grip, SMC DA 18-55 mm f/3,5-5,6 AL II, Tamron 28-75mm f/2,8, Sigma 70-200 f/2,8 HSM II, Tokina 35-300mm f/4,5-6,7, Pentax AF 540fgz, Rad. Odpal. Blesků, Think Tank Belt System
http://lukaskabon.cz
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Divné no, no, asi bude problem někde v PC, bude tam nějakej červík, nebo něco podobnéhofatima píše:Ne, nepomůže ani to, načte se celá stránka znovu s poloviční fotkou, ale jedná se pouze o fotky z galerie, u fotek z jiných webů ten problém nemám.
Ale i tak dík za snahu o pomoc...!
Pentax K-5 + grip, SMC DA 18-55 mm f/3,5-5,6 AL II, Tamron 28-75mm f/2,8, Sigma 70-200 f/2,8 HSM II, Tokina 35-300mm f/4,5-6,7, Pentax AF 540fgz, Rad. Odpal. Blesků, Think Tank Belt System
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vas problem muze mit nasledujici pricinu:
Slabsi download koncoveho zarizeni. Tj. mate bud sdilene anebo kolisave pripojeni k internetu. To by Vam ale potom mel prohlizec zobrazovat vetsi cast obrazku tak jak popisujete... nejen PFS.
Tedy presneji - predevsim ty weby a obrazky na nich, kde jsou nahledy systemem vkladany jeste do tabulek a nasledne klknutim uz zvetsene nahledy opet zobrazovanim do tabulek
Taky - pokud treba stahujete neco objemnejsiho z webu a zaroven otevirate galerii to nekdy dela neplechu
Pozn.: Moderni weby uz dneska placnou obrazky mezi blokove elementy, to jen na okraj. Lip se to programuje, je to mnohem rychlejsi a inteligentne se to i chova pri nacitani stranky s obrazkama Tabulky jsou urceny k vypisum dat.
Slabsi download koncoveho zarizeni. Tj. mate bud sdilene anebo kolisave pripojeni k internetu. To by Vam ale potom mel prohlizec zobrazovat vetsi cast obrazku tak jak popisujete... nejen PFS.
Tedy presneji - predevsim ty weby a obrazky na nich, kde jsou nahledy systemem vkladany jeste do tabulek a nasledne klknutim uz zvetsene nahledy opet zobrazovanim do tabulek
Taky - pokud treba stahujete neco objemnejsiho z webu a zaroven otevirate galerii to nekdy dela neplechu
Pozn.: Moderni weby uz dneska placnou obrazky mezi blokove elementy, to jen na okraj. Lip se to programuje, je to mnohem rychlejsi a inteligentne se to i chova pri nacitani stranky s obrazkama Tabulky jsou urceny k vypisum dat.
K20D, K7 - reliable partners
SD14 - incredible lover
Dynax 7D - best friend
SD14 - incredible lover
Dynax 7D - best friend
-
- Pokročilý uživatel
Nahrání fotek....
mám problém s nahráním fotek. Do galerie téma měsíce červen jsem nahrál fotku. Byla moc velká, tak jsem ji smazal as nahrál menší verzi. Druhý den jsem i tuto fotku smazal, protože jsem ji chtěl vyměnit za upravenou verzi
přitom v galerii se mi objevuje jiná....
modules.php?name=copperminek&file=displ ... &pos=-8853
Omlouvám se za ty zmatky, je to moje chyba a mám si rozmyslet než něco udělám
, ale tohle je divné..... díky všem za pomoc.
mám problém s nahráním fotek. Do galerie téma měsíce červen jsem nahrál fotku. Byla moc velká, tak jsem ji smazal as nahrál menší verzi. Druhý den jsem i tuto fotku smazal, protože jsem ji chtěl vyměnit za upravenou verzi
Ruce a pravé oko ...
....smaž fotku z galerie, přejmenuj tu, kterou chceš nahrát.. myslím souborové jméno, a nahraj ji. Systém, když zjistí, že chceš nahrát soubor se jménem, který už zná, může zazmatkovat a jen zobrazit tu fotku, kterou už má nahranou...Rostislav.Linda píše:Nahrání fotek....
Pentax
-
- Pokročilý uživatel