Ahoj, nechtělo by se někomu z Vás dneska večer do té zimy a sloty zkusit si vyfotit skoro pětadvacetiminutový ohňostroj...?
Myslím, že bych Vás dostal do novinářské zóny i bez akreditace (ale zaručit to samozřejmě nemohu).
Kdybyste někdo jel, tak mi dejte tady vědět, ať se domluvíme, kde se sejdeme. Na místě to chce být tak v půl desáté.
Určitě půjdu. Mohl bys mi, prosím, poslat třeba přes SZ popis, kde to je ? Jsem v Brně jen krátce a ještě ho pořádně neznám.
(nejlepší by bylo nějaké konkrétní místo poblíž, abych si ho mohl dát do navigace nebo zase přes SZ mobil)
ammiga : úplně nejblíž je jet až na konec Bieblovy (příjezd od Nám. SNP), tam nechat auto a přejít přes Gen. Píky - čtyřproudá silnice s dělícím pruhem uprostřed a jít rovně dozadu. S tím bahnem ale je nutno po dnešním dešti počítat.
Pánové, musím se Vám omluvit.
Právě mi volal kolega Salik, že mám zařízený vstup na střechu administrativní budovy u výstaviště, takže...
Takže jestli můžu doporučit, zjišťoval jsem, jak je to s akreditacema. Stačí si dojet do hotelu Santon na přehradě, v prvním patře je tiskové středisko Ignis. A tam Vám dají akreditaci na místo pro fotografy pod hlavní tribunou (i jako amatérům). Tak si to vyřiďte a uvidéme se ve středu u vody...
Tak co? Byli jste?
Mně se včera moc nepovedly. Neuvědomil jsem si, že je to taková dálka a vzal si sebou jen seťák. I když na druhou stranu, když jsem viděl, co mají na iDnes, tak si říkám, k čemu jim jsou ty Marky...
Totals
Celkem příspěvků 133517
Celkem témat 5199
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2445
Topics per day: 1
Posts per day: 26
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 52
Posts per topic: 26