omlouvám se, že zakládám nové téma a okrádám Vás o čas, ale nedá mi to nepodělit se o to, co se mi dnes stalo.
Včera jsem byl fotit půlnoční ohňostroj na Špilberku (který se nějak zapomněl konat) a protože mě už přestalo bavit nastavovat stále foťák, zrušil jsem automatické vypínání.
Dnes jsem přijel do Jihlavy fotit předvolební meeting Dělnické strany. Byl jsem na náměstí asi hodinu předem. Vyndal foťák, zapnul a ... a zjistil jsem, že ani ň, protože obě baterky byly naprosto prázdné... Takže za hodinu akce, ze které jsem musel odevzdat fotky ještě dnes, protože zítra je uzávěrka, vybitý foťák, nabíječka v Brně... Jet zpátky nemělo smysl, stejně bych je nestihl nabít a kde v neděli sehnat v Jihlavě nabíječku na K20D?
Jediné, co mne napadlo (i když to byla samozřejmě blbost) bylo zajet do Datartu, jestli tam neví o nějakém obchodě, který by měl v neděli otevřeno a vedl Pentaxe. Prodavač měl pro mne samozřejmě jen schovívavý úsměv a když jsem odcházel, jen tak na okraj poznamenal, že K20D má také. A schodou okolností sebou v práci, takže mi rád baterku půjčí...

Tudíž já nafotil tu předvolební šaškárnu, mám co odevzdat a hlavně nepřišel o práci.
Co myslíte, jaká je pravděpodobnost, že někoho takového potkáte a zachrání Vás?

P.S. Aleši, díky moc ještě jednou !