Vyhledávání
Moderátor: Moderátoři
Vyhledávání
Ahoj, je to skvělý web. Dnes jsem se chtěl dozvědět víc o filtrech tak chtě použít pomoc vyhledávání, žádně přihlášen, zadal "filtry" ale bohužel v diskuzích nic nenašlo ... Hezký den Davy
Dy - K20D + Metz58 a ještě něco k tomu.Ve stadiu "lehce pokročilý"
Je to skvělý web - bylo myšleno jako pochvala... Díky za upozornění, budu si na to dávat větší pozor, aby se při mých případných dotazech příčina nehledala jinde než je. Překlepu jsem se dopustil jednoho to ostatní jsou "nedoklepy", protože píšu z noťasu a na klávesnici si nemohu nějak zvyknout DavyBenaCZ píše:Me to normalne filtry vyhledava. Jen jestli jsi pri zadavani dotazu nenapsal tolik preklepu jako v prispevku
Nehledá : cry: Zadám-li např "cokin" označím li články nebo komentáře dává mi to: Výsledky hledání
Na Váš požadavek nebyl nalezen žádný odpovídající záznam.
Jen u uživatelů to našlo "bedo" a ten má Cokin napsáno ve výbavě...
To samé filtry. Najde to jen články s programy do PC
Články:
Výsledky hledání
Zoner Photo Studio 10
Příspěvek poslal(a): maZec
Autor: maZec - Sunday, 07.10. 2007 - 22:34:44
Hledaný výraz byl nalezen v textu článku.
Téma: Recenze (Komentářů: 1)
Zoner Photo Studio 10 - tisková zpráva ze serveru zoner.cz
Autor: maZec - Thursday, 27.09. 2007 - 14:56:07
Téma: Přehled (Žádné komentáře)
ČB analogovou fotografii z digitalnich dat...??!!
Příspěvek poslal(a): fjo
Autor: maZec - Sunday, 16.09. 2007 - 22:31:56
Téma: Nová sdělení (Komentářů: 5)
Čištění optiky
Autor: maZec - Monday, 06.08. 2007 - 16:26:16
Komentáře:
Výsledky hledání
Re: ČB analogovou fotografii z digitalnich dat...??!!
Autor: bjan - Tuesday, 18.09. 2007 - 09:11:43
Komentář k článku: ČB analogovou fotografii z digitalnich dat...??!!
(0 Odpovědi)
Na Váš požadavek nebyl nalezen žádný odpovídající záznam.
Jen u uživatelů to našlo "bedo" a ten má Cokin napsáno ve výbavě...
To samé filtry. Najde to jen články s programy do PC
Články:
Výsledky hledání
Zoner Photo Studio 10
Autor: maZec - Sunday, 07.10. 2007 - 22:34:44
Téma: Recenze (Komentářů: 1)
Zoner Photo Studio 10 - tisková zpráva ze serveru zoner.cz
Autor: maZec - Thursday, 27.09. 2007 - 14:56:07
ČB analogovou fotografii z digitalnich dat...??!!
Příspěvek poslal(a): fjo
Autor: maZec - Sunday, 16.09. 2007 - 22:31:56
Téma: Nová sdělení (Komentářů: 5)
Čištění optiky
Autor: maZec - Monday, 06.08. 2007 - 16:26:16
Komentáře:
Výsledky hledání
Re: ČB analogovou fotografii z digitalnich dat...??!!
Autor: bjan - Tuesday, 18.09. 2007 - 09:11:43
Komentář k článku: ČB analogovou fotografii z digitalnich dat...??!!
(0 Odpovědi)
dam vyhledavani http://pentaxfriends.eu/modules.php?nam ... de=results
vpravo nahore zadam "Cokin", dole prepnu na zabrazeni jako prispevek...
tady je cast vysledku :
Jan Hrubý
Odpovědi: 2
Shlédnuto: 194 Fórum: Objektivy Zaslal: ne březen 22, 2009 7:15 pm Předmět: Lensbaby - Muse, Composer, Control Freak - kdy budou u nás?
Nechci nikomu brát nadšení k práci/relaxaci, ale 5300Kč za ...ehm... dno od půllitru mi přijde jako vyhazování peněz z okna. Podobné zařízení a přitom mnohem sofistikovanější se dá spíchnout za odpole ...
Téma: Cokin filtre
DjLuke9
Odpovědi: 18
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: st únor 25, 2009 12:51 pm Předmět: Cokin filtre
Takze celkovo vlastnim filtre Cokin uz asi 2 roky...
Nejake skusenosti mam.
Ako zaklad je urcite Prechodak a Neutralny sedy..Prechodak ale budes pouzivat castejsie.
Ako pisali tu ludia s filtrami t ...
jasanek
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: út únor 24, 2009 3:03 pm Předmět: Cokin filtre
jasanku...hezky si to napsal ...se chci taky zeptat jak je to stimhle systemem na objektivech u kterych se predni cast otaci?...
hezky den
Osobne pouzivam Cokin jen obcas a to s P 12-24, u ktere ...
jasanek
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: út únor 24, 2009 12:31 pm Předmět: Cokin filtre
Ahoj, uz dlouho uvazuju o koupi systemu Cokin, Kood a ted se mi naskytla sance koupit par veci trochu pouzivanych za polovicni cenu... Chtel jsem se zeptat jake typy prechodovych filtru pouzivate, zat ...
veka
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: po únor 23, 2009 9:26 pm Předmět: Cokin filtre
Ahoj, uz dlouho uvazuju o koupi systemu Cokin, Kood a ted se mi naskytla sance koupit par veci trochu pouzivanych za polovicni cenu... Chtel jsem se zeptat jake typy prechodovych filtru pouzivate, zat ...
Téma: Co s sebou všechno "taháte"?
ypres.bass
Shlédnuto: 527 Fórum: Jen tak Zaslal: po únor 02, 2009 3:07 am Předmět: Co s sebou všechno "taháte"?
nepočítám převozy domů/na koleje
Velká výbava >>> cca 6kg
* DSLR K100D+seťák nebo Středoformát Zenza Bronica SQA+Zenzanon 80/2,8
* kino Pentax ME+Chinon 50/1,9
* nenasazené skla - Penta ...
Téma: eBay - konkretni zkusenosti s prodejci
Kulich
Odpovědi: 9
Shlédnuto: 757 Fórum: Kde a za kolik Zaslal: so leden 10, 2009 8:57 pm Předmět: eBay - konkretni zkusenosti s prodejci
Zajimave ze ti u Pentaxu 16-45mm nenauctovali clo a dan, zvlast kdyz to slo pres DHL (a ti si na takove celni a danove drobnustky davaji set sakra pozor), kdyby to slo obycejnou postou, tak bych se ne ...
vpravo nahore zadam "Cokin", dole prepnu na zabrazeni jako prispevek...
tady je cast vysledku :
Jan Hrubý
Odpovědi: 2
Shlédnuto: 194 Fórum: Objektivy Zaslal: ne březen 22, 2009 7:15 pm Předmět: Lensbaby - Muse, Composer, Control Freak - kdy budou u nás?
Nechci nikomu brát nadšení k práci/relaxaci, ale 5300Kč za ...ehm... dno od půllitru mi přijde jako vyhazování peněz z okna. Podobné zařízení a přitom mnohem sofistikovanější se dá spíchnout za odpole ...
DjLuke9
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: st únor 25, 2009 12:51 pm Předmět: Cokin filtre
Takze celkovo vlastnim filtre Cokin uz asi 2 roky...
Nejake skusenosti mam.
Ako zaklad je urcite Prechodak a Neutralny sedy..Prechodak ale budes pouzivat castejsie.
Ako pisali tu ludia s filtrami t ...
jasanek
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: út únor 24, 2009 3:03 pm Předmět: Cokin filtre
jasanku...hezky si to napsal ...se chci taky zeptat jak je to stimhle systemem na objektivech u kterych se predni cast otaci?...
hezky den
Osobne pouzivam Cokin jen obcas a to s P 12-24, u ktere ...
jasanek
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: út únor 24, 2009 12:31 pm Předmět: Cokin filtre
veka
Shlédnuto: 1213 Fórum: Příslušenstv, filtry apod Zaslal: po únor 23, 2009 9:26 pm Předmět: Cokin filtre
Téma: Co s sebou všechno "taháte"?
ypres.bass
Shlédnuto: 527 Fórum: Jen tak Zaslal: po únor 02, 2009 3:07 am Předmět: Co s sebou všechno "taháte"?
nepočítám převozy domů/na koleje
Velká výbava >>> cca 6kg
* DSLR K100D+seťák nebo Středoformát Zenza Bronica SQA+Zenzanon 80/2,8
* kino Pentax ME+Chinon 50/1,9
* nenasazené skla - Penta ...
Téma: eBay - konkretni zkusenosti s prodejci
Kulich
Odpovědi: 9
Shlédnuto: 757 Fórum: Kde a za kolik Zaslal: so leden 10, 2009 8:57 pm Předmět: eBay - konkretni zkusenosti s prodejci
Zajimave ze ti u Pentaxu 16-45mm nenauctovali clo a dan, zvlast kdyz to slo pres DHL (a ti si na takove celni a danove drobnustky davaji set sakra pozor), kdyby to slo obycejnou postou, tak bych se ne ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Hm tak je chyba někde u mne, ale moje výsledky byly stejné jak na noťasu tak doma na "podstolním" PC... A nebo !!!! je chyba mezi klávesnicí a židlí... ?:-))) Díky za snahu...
Naposledy upravil(a) DyMan dne 18 kvě 2009, 10:07, celkem upraveno 1 x.