Snad se v tom zase neztratím...
ypres.bass má samozřejmě pravdu. Jsou desítky akcí, kde budou rádi, že to někdo chce fotit. Jenže já měl na mysli akce čistě komerční a tam už je to podle mne horší.
Třeba na rally to, že je nechali v zatáčce, byla vyloženě chyba pořadatelů.
Chceš-li fotit koncerty, zkus třeba :
http://clanek.vychytane.cz/clanek.php?id=438
A takových serverů je několik, stačí hledat.
Na začátek focení sportu je asi nejlepší motoristický sport. U menších akcí budou pořadatelé rádi, u větších typu mistrovství republiky a výše je dobrý mít za sebou nějaký server, který Ti vyřídí akreditaci. Namátkou mě napadá třeba
www.autokrosar.cz, ohledně rally je jich nejméně deset. Stačí napsat mail s prosbou o spolupráci a uvidíš, že za chvilku nebudeš vědět, kam dříve skočit.
S tím golfem Ti moc držím palce. Jsem moc zvědavý, jak to tam vůbec s akreditacemi bude, protože je to neskutečná akce opravdu světového významu a fotografů tam bude, troufám si říct, víc než na mistrovství světa v hokeji. Vzhledem k tomu, jaká mají nasmlouvaná jména, je to možná nejvýznamně jší akce posledních let (ze světového hlediska - ne z pohledu normálního českého človíčka...

) A počet fotografů musí být samozřejmě omezený a tady budou opravdu z celého světa.
Jinak z OV nejsem, fotit tam budu pracovně, tak už pomalu hledám nějaké levné ubytování poblíž, takže kdybys o něčem věděl...