No asi mi rozumíte, co chci říct, tak když tak přiložte své komentáře.
Moderátor: Moderátoři
podle jakého kritéria to mohu dostat? když se tu před časem nahazoval nábor moderátorů, tak jsem byl mezi prvnémi, ale z důvodu své lamovitosti jsem nebyl nominován, no co už... btw. kdo je moderátor pro galerii? chtělo by to promazat ten spam...maZec píše:...zvláštní hodnocení jako je VIP nebo Moderátor.
joooo, malinkaté foťáčky...maZec píše:Můžu změnit třebas i hvězdičky na nějaký obrázek.
* ... *ist-DL, *ist-DL2, K110D, GX-1Lasdf píše:Tak pozor...maZec píše:Malinké foťáčky by nebyli špatné. Začínalo by se s ist-D a končilo by se s K20D, teďka si naštval majitelé déček
. Déčko by muselo být na třetím místě zeshora...
S tím ještě pořád nemůžu souhlasit..vkramar píše:
* ... *ist-DL, *ist-DL2, K110D, GX-1L
** ... K100D, K100D Super, K200D
*** ... *ist-D, *ist-DS, *ist-DS2, GX-1S
**** ... K10D, K20D, GX-10
IMHO![]()
Nad ** a *** jsem váhal. Jedni mají velký hledáček a chybí jim stabilizace, druzí naopak menší hledáček a stabilizaci. Nakonec to rozhodl hledáček. No, možná bych ještě K200D přesunul do ***. Sice má menší hledáček, ale zase by měl být líp utěsněný apod.
Mě stávájící označení v ničem nevadí. A za nové označení nutně nebojuji. Jen jsem chtěl přispět nějakou kapkou do mlýna, když se to tu řeší.Tomáš Fafek píše:Jak to je ,vyhovuje.Foťáčky ,rybičky,apod.?
Zaběhnutý system bych neměnil.Stane-li se tak-nevadí,ale nechal bych to jak to je.