Je to tak nebo se mylim?
Moderátor: Moderátoři
Ahoj nejde o mstu,ten člověk na AUKRU skutečně NENÍ ! pachatel .......první kdo je na vině jsem samozřejmě já svojí laxností,blbostí a já nevím co ještě jsem tohle umožnil.......Ahoj PetrTomáš Fafek píše:to Kominp: Hlavně se nemsti. Měl jsi obrovské štěstí tak si toho važ a buď rád že jsi rád. Ten člověk na aukro vůbec nemusí být pachatel nebo mu to prostě nikdo nedokáže.A žalovat na aukro nebo zastavárnu je naprostý nesmysl.Jen by jsi si mohl způsobit bezesné noci.
Petře, zase se tak nedrásej... všichni máme slabé chvilky, Tobě to dopadlo dobře a pro nás je každé takové memento ponaučením. Dobře, že jsi se svěřil, jde taky o jiný druh lehkomyslnosti, kterému ochotně podléháme: naivní samozřejmost, s jakou komunikujeme s různými prodejci i "prodejci" a "kupci", protože považujeme zásady ochrany osobních údajů za byrokratický nesmyslkominp píše:Ahoj nejde o mstu,ten člověk na AUKRU skutečně NENÍ ! pachatel .......první kdo je na vině jsem samozřejmě já svojí laxností,blbostí a já nevím co ještě jsem tohle umožnil.......Ahoj PetrTomáš Fafek píše:to Kominp: Hlavně se nemsti. Měl jsi obrovské štěstí tak si toho važ a buď rád že jsi rád. Ten člověk na aukro vůbec nemusí být pachatel nebo mu to prostě nikdo nedokáže.A žalovat na aukro nebo zastavárnu je naprostý nesmysl.Jen by jsi si mohl způsobit bezesné noci.
Máš už doma K20D? Když tak, hod link.kominp píše:Ahoj přátelé,hmm tak v tom bazaru(AUKRU) co jsem si našel svoji k20 to musí frčet fest,teď tam má na prodej Canon+ objektiv(ps: neříkám že je kradený) ale........ani nevím zda mají kolegové s Canonama taky stránky
.Petr