Krádež fotobatohu
Moderátor: Moderátoři
Vidim zes me vubec nepochopil..... Ja ti chtel mimochodem taky pomovt ale co uz. Vazne ses trouba! Desne vztahovacnej trouba!kominp píše:Tak za a)vážně si myslíš že jsem trouba?mám pocit že je lepší když táhneme za společný provaz,než se zde osočovat ...za b)příště můžeš potřebovat pomoct ty...a za c) já vážně nemám na to říci Ti že jsi osel když přijdeš o majetek...tak asi tak.Ahoj Petr BTW a za d)nejprve se musíš přesvědčit zda se jedná o tvůj foťák......a za e)jinak budeš za troubu a za f)ten cikán co tam v té zástavárně seděl se Ti bude smát do kxichtu..........Kajfik píše:Ses trouba, pokud chces fotak jeste videt ze vseho nejdulezitejsi je ho nevyplasit....kominp píše: uz jsem se ptal to bylo to prvni zarucaky nema pry je to propadla zastava mam pocit ze uz tusi ze se neco deje,ptal jsem se zda se mohu zastavit osobne uz se neozval :-(Petr
Chtel jsem pomoct. Ze jsi osel zes prisel o veci jsem ani naznakem nerekl a dal ani nema cenu pokracovat... Vis kdyz te nezajimaj rady druhych tak sem ani nelez!! Na me si vztek nevybijej. Nazdar
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
No, take pogratuluji, je to opravdu maly zazrak a tohle vzdy potesi, kdyz se zadari az takhle moc nepravdepodobna vec .. Podekuj tomu nahore a my si z toho, hadam i vcetne Tebe :], bereme ponauceni ..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
Víš,pokud si přečteč CELÉ toto vlákno nenajdeš jedinného človíčka co by mě nadával a označil za troubu,vlna solidarity tady na PFS byla obrovská jen Ty jedinej napíšeš že jsem trouba když prvotní co MUSÍM udělat je zjistit zda se jedná o můj majetek do té doby se nedalo dělat nic po zjištění(foťák mi "půjčil" do ruky) že je to můj jsme s bratrem zašli na policii a pak už to šlo ráz na ráz.na tvoji poznámku abych sem nelez!najdou se lidi kterým "nesedím" ale je tu dost přátel pro které má cenu sem chodit.Ahoj PetrKajfik píše:Vidim zes me vubec nepochopil..... Ja ti chtel mimochodem taky pomovt ale co uz. Vazne ses trouba! Desne vztahovacnej trouba!kominp píše:Tak za a)vážně si myslíš že jsem trouba?mám pocit že je lepší když táhneme za společný provaz,než se zde osočovat ...za b)příště můžeš potřebovat pomoct ty...a za c) já vážně nemám na to říci Ti že jsi osel když přijdeš o majetek...tak asi tak.Ahoj Petr BTW a za d)nejprve se musíš přesvědčit zda se jedná o tvůj foťák......a za e)jinak budeš za troubu a za f)ten cikán co tam v té zástavárně seděl se Ti bude smát do kxichtu..........Kajfik píše: Ses trouba, pokud chces fotak jeste videt ze vseho nejdulezitejsi je ho nevyplasit....
Chtel jsem pomoct. Ze jsi osel zes prisel o veci jsem ani naznakem nerekl a dal ani nema cenu pokracovat... Vis kdyz te nezajimaj rady druhych tak sem ani nelez!! Na me si vztek nevybijej. Nazdar
O5 domaPX,K20D+skla
-
- V.I.P člen
-
- V.I.P člen
ja ti nadaval? neni ti stydno? si vztahovacnej az je to k placi. ja nevedel za na tebe se da mluvit jen ukolebavkou, aby ses nenastval. muj zajem byl aby se ti vratil fotak. chtel jsem abys nevyplasil toho zlodeje a mas jen stesti ze mu to nedocvaklo a nechal se chytit. nebyt jeho hlouposti nemusels fotak mit. stejne jako jini bych ti pomohl nenapadne (tim ze se kazdy zepta na neco) pomohl overit puvod fotaku. Stejne tak mas stesti ze te nepoznal (majitele) kdyz sis prisel pro fotak do zastavarny.kominp píše: Víš,pokud si přečteč CELÉ toto vlákno nenajdeš jedinného človíčka co by mě nadával a označil za troubu,vlna solidarity tady na PFS byla obrovská jen Ty jedinej napíšeš že jsem trouba když prvotní co MUSÍM udělat je zjistit zda se jedná o můj majetek do té doby se nedalo dělat nic po zjištění(foťák mi "půjčil" do ruky) že je to můj jsme s bratrem zašli na policii a pak už to šlo ráz na ráz.na tvoji poznámku abych sem nelez!najdou se lidi kterým "nesedím" ale je tu dost přátel pro které má cenu sem chodit.Ahoj Petr
Hele preju ti ze se ti vratil fotak ale tve prehnane reakce nejsou zdrave.
Pentax K20D,