změna "titulu", co se zobrazuje u každého člena

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Hanz85
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Hanz85 » 29 led 2009, 01:10

Jak to tak tady čtu,napadá mě spousta věcí. Všichni si jistě všimnou mojí registrace,ano jsem tu nový a nestydím se zato. Každý přece byl někdy a někde začátečníkem,či amatérem. A věřím,že jím budu i po dvaceti letech a to z toho důvodu,že fotografování je pro mě jen krásné hobby,já dobrou fotku udělat nemusím,profík ano...
Myslím si, že jakékoliv členění lidí je zase jen tím,kdo bude mít hezčí titul,a jiný ten horší. Někdo tu psal, ať si každý zvolí sám, naco se sám cítí. Já stím souhlasím.A pokud tak bude a kdokoliv si dá například pod svou fotku nápis
,,Superfotograf" a nemá ani jednu fotografii v galerii,neznamená to přece,že jím ve skutečnosti není. Já se jen snažím říct svůj názor na jakékoliv škatulkování uživatelů. Vidíme to přeci v běžném životě pořád... ředitel, náměstek, podnáměstek, náměstek náměstka... Ale podle titulu, se přece nedá soudit, co je to za člověka, či co umí. Pojďmě se tedy radši věnovat tomu,co nás všechny baví a spojuje,než tady ztrácet čas domluvami nad tím,kdo čím bude a kolik bude mít pod svou fotkou hvězdiček.
Veteráni tohoto skvělého fóra snad prominou mojí začátečnickou opovážlivost,ale řekl jsem jen svůj názor na věc. :)
Digitál je pro mě řešením,jen když dojde film... :-)

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 29 led 2009, 10:53

....veteráni Ti myslím prominou bez potíží.... i to mé VIP je takové.. no, myslím, že bych spíše měl zapadat do skupiny: "přiděleno inventární číslo".

...škatulkování je vřdy na nic...
Pentax

peppe
Sponzor PFS
Sponzor PFS

Příspěvek od peppe » 29 led 2009, 11:18

TomášFencl píše:
donPedro píše:A dal bych jen "suchá" čísla, čili počet příspěvku, počet fotek a počet komentářů (jde-li to), a ponechal bych datum registrace. Podle této (zdánlivě) strohé matematiky si už snad každý dokáže udělat obrázek s kým má tu čest.
Tohle se mi taky líbí. Proč vůbec dělat nějaké stupně - počet příspěvků, fotek, komentářů by to zcela nahradil.
Naprosto suhlas, uplna zhoda, a kategorizaciu by som zrusil, osobne si myslim, ze to kludne moze byt ako je, radsej energiu venovat inym veciam
http://dudo.zonerama.com/
K5, K20 a pár sklenárskych skvostov, bižutéria

peppe
Sponzor PFS
Sponzor PFS

Příspěvek od peppe » 29 led 2009, 11:19

peppe píše:
TomášFencl píše:A dal bych jen "suchá" čísla, čili počet příspěvku, počet fotek a počet komentářů (jde-li to), a ponechal bych datum registrace. Podle této (zdánlivě) strohé matematiky si už snad každý dokáže udělat obrázek s kým má tu čest.
Naprosto suhlas, uplna zhoda, a kategorizaciu by som zrusil, osobne si myslim, ze to kludne moze byt ako je, radsej energiu venovat inym veciam

BenaCZ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BenaCZ » 29 led 2009, 11:32

No me osobne se navrh donaPedra libi. Snaze se pak clovek orientuje v lidech, ktere moc nezna :). Soucasne rozdeleni mi neprijde jako vhodne (tudiz deleni podle prispevku), radeji bych deleni podle fotek. A to se da zrejme jen tak jak pise DonPedro. (Jelikoz tady v galerii neni zadne bodovani, ktere by lide pouzivali).
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8

Jaroslav Homola
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

změnit "hodnocení" co se zobrazuje u každého člena

Příspěvek od Jaroslav Homola » 29 led 2009, 13:36

Nechápu smysl této diskuse. Dělení členů na ty co ví, a na ty co ví méně, podle počtu příspěvkú, nebo hodnocení v galerii je podle mne naprostý nesmysl. Při vší skromnosti si vzhledem ke skutečnosti, že mám vystudovánu optiku na vysoké škole a fotím již cca 40let, myslím, že o fotografování leccos vím. Možná, že i více než většina vášnivých diskutérů na foru, přesto bych byl podle poštu příspěvků zařazen do nejnižší kategorie. Budiž, já se v žádném případě neurážim a ani kvůli tomu nepíšu, zařaďte mne třeba do kategorie "vůl", já kvůli tomu nepřestanu fotografovat a na druhé straně nezačnu chrlit příspěvky, abych byl přeřazen do vyšší kategorie. Ne každý má čas a chuť vysedávat u kompu a sepisovat příspěvky. To raději vyrazím s PENTAXEM do přírody a něco pěkného (z mého hlediska) vyfotím. Výsledkem se pochlubím rodině, popřípadě přátelům a to je vše.
Přesto si rád počtu co je v oboru nového a prohlédnu si co a jak fotí ostatní. Ale abych odpovídal na věčné dotazy typu -co je lepší Canon Nikon, nabo Pentax nemám čas ani chuť.
Pokud jsem někoho nadzvedl, tak se dopředu omlouvám. Nedejte se odradit a foťte tím co máte a co Vám dovolí finanční situace. A všechny internetové diskuse berte s rezervou a v hodnocení lidí a fotografií se nesnažte hledat objektivitu.
K-S2; MX1; DA 16-45/4 ED AL; DA 55-300/4-5,8 ED; F 50/1,7; F 35-70/3,5-4,5;

martin71
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin71 » 29 led 2009, 13:38

Je pravda, že stávající stav je dost zavádějící. Počet příspěvků ještě z nikoho "fotografa" neudělal. Já osobně hodnotím lidi podle tvorby, ne podle toho, kolik času tráví na fórech..takže pojmenování kategorií bych určitě změnil.
K10D, DA 16-45/4, FA 35/2, FA 50/1.4, Sigma 70-300 APO, Metz 48 AF-1

SeaBear
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od SeaBear » 29 led 2009, 13:43

to Jaroslav Homola:
Pod tohle bych se podepsal. Osobně si toho titulu u uživatelů ani moc nevšímám, takže odpovídám tak, jak bych odpověděl komukoliv (samozřejmě pokud někdo napíše, že drží zrcadlo poprvé v životě, rozepíšu to podrobněji..). Na druhou stranu vím, že při administraci diskusních stránek tam volba "pokročilosti přispěvatele" je, tak ji zdejší admin prostě něčím zaplnil (nechci mluvit za něj), ale nemyslím, že tomu přikládal nějaký hlubší smysl, já to v diskusích beru jako takovou funny fíčuru :wink:
Naposledy upravil(a) SeaBear dne 29 led 2009, 13:44, celkem upraveno 1 x.
Voigtländer Brilliant, Exa 0, Px MZ-6, Px K20D
Px 50-135/2.8 SDM, Tamron 17-50/2,8 Di II
Giottos Carbon, Lowepro Computrekker Plus AW

martin71
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin71 » 29 led 2009, 13:44

teď čtu teprve názor kolegy JH výše - naprostý souhlas..
K10D, DA 16-45/4, FA 35/2, FA 50/1.4, Sigma 70-300 APO, Metz 48 AF-1

smalincik
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od smalincik » 03 úno 2009, 16:15

Tohle téma mi doposud nějak unikalo a taky jsem doposud nevěděl, podle čeho, nebo za co se ty "tituly a hvězdy" dávají.
No jestli je to na základě počtu příspěvků do diskuze, pak bych viděl jako nejlepší odstupňování : *- tichá voda, **-remcal, ***-kibic,****-rozumbrada!
Doteď jsem si myslel, že to je hodnocení získané díky fotkám, např. za vítězství ve zpracování tématu měsíce, nebo tak něco...ale tohle?
Navíc po měsíci tady už i vím, kdo rozumí vždycky všemu :lol: :lol: .

jzdenka
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jzdenka » 03 úno 2009, 19:02

tvoje rozdělení se mi nelíbí :D někdo totiž mluví k věci a to tam nějak chybí :wink:

BenaCZ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BenaCZ » 03 úno 2009, 20:10

Vzdyt se prave chce to oznacovani zmenit. Z poctu prispevku se to chce nejakym zpusobem zmenit na fotky v galerii. To je myslim si rozumnejsi deleni. Pravda je, ze si toho deleni osobne taky moc nevsimam...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8

smalincik
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od smalincik » 03 úno 2009, 22:18

jzdenka píše:tvoje rozdělení se mi nelíbí :D někdo totiž mluví k věci a to tam nějak chybí :wink:
to je samozřejmě ironická nadsázka... pravdou je, že fotografem s pěti hvězdičkama není ten, kdo řeší pořád dokola svoje bábovičky ke hraní.
Pokud je vůbec nutné nějaké dělení, pak dělme na techniky , co se vyznají, fotografy,co se vyznají, softwaremachry apod. Ale jak říkám, doteď jsem netušil o co jde, tak mi to ani nadále nebude vadit tak jak to je, jde to mimo mně.

peppe
Sponzor PFS
Sponzor PFS

Příspěvek od peppe » 03 úno 2009, 22:38

BenaCZ píše:Vzdyt se prave chce to oznacovani zmenit. Z poctu prispevku se to chce nejakym zpusobem zmenit na fotky v galerii. To je myslim si rozumnejsi deleni. Pravda je, ze si toho deleni osobne taky moc nevsimam...
To asi nebude realne, ake kriterium by bolo smerodajne na kategorizaciu? V galerke asa neboduje...pocet fotiek? kliknuti? komentov?
Ja sa prihovaram nechat to tak ako je. Ludia nie su ovce :lol: ved oni si vedia najst fotky aj komenty posudit. Trosku mi to pride aj komicke sa nejak nalepkovat :wink:

kolouch
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od kolouch » 04 úno 2009, 09:12

Mě se to zdá celé vtipné :) Většinou se v diskuzích přiřazuje kategorie dle počtu příspěvků, je to takové zažité.. přeci nechcete tvrdit, že ten kdo dá do galerie více fotak tak je větší fotograf? Můžu tam nasázet fotky z rodinné dovolené, které budou o ničem, ale bude jich 200 a budu fotograf? :)

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“