Návrhy na trika

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

alchymister
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrhy na trika

Příspěvek od alchymister » 25 črc 2008, 15:57

cikorsky píše:caute,

založim tohle forum, abychom tu mohli probrat nové návrhy na trika a mikiny, které by se nyní měly objednávat - za sebe si myslim, že by bylo zajimave, kdyby se udělal i nejaký nový návrh - když už se budou trička dělat, tak ať si je mužou objednat i ti, co už tričko s minulým návrhme mají.

zkusil jsme narychlo uděla alespoň zakladni kostru prvniho navrhu - spichal jsme to za 10 min v praci, takže je to jen tak narychlo - ale alespoň pro představu... jeslti se timto navrhem vubec zabyvat a rozpracovávat ho.
Namet jsme si vypujčil, ale myslim, že by to mohlo byt v klidu - pripadne napište, jak to zmenit...

a vyzývám také ostatní kreativce, aby kdyžtak nahodili nejaké texty nebo nápady, co na tričko dát - graficky už to pak nějak doladíme...

Cikorsky

navrh č.1
Obrázek

http://alchymister.com/pentax.jpg
svetu mier!

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 26 črc 2008, 09:16

....ja bych se oprostil od ruznych typu viz recyklacni sipky, spojovani PX s pivem, zenami a CocaColou... nas Pentax je preci jedinecny a solidni.. prece si ho sami neuvrhneme v posmech ci nezostudime kopirovanim druhych a vlastni nulovou invenci... proboha...

...a ten termin 27.7. je sibenicni... pokud to ma vypadat slusne, tak bych jeste vydrzel.. OK, uz se to tu resi dlouho, ty tricka, ale mam za to, ze az ted, posledni dny se resi vlastni navrhy...

...pokdu ma byt neco slusneho, solidniho a pusobit profesionalne, tak zadny spech jen proto, abych to triko uz mohl nosti se vetsinou nevyplati.. muze to pak mit opacny efekt...

pokud se vsak s terminem neda hnout, rozhodne bych se priklanel k navrhu cikiho.. myslim ten s hlavou.. je to jednoduche, jasne, ciste.. je v tom vtip a pritom pusobi solidne... s tim, ze hlavu velkou na zada a dopredu na prso klasicke logo Pentax a pod tim napis.... Powered by PFS (ci rozepsat cely nazev... popripade web adresu)
Pentax

alchymister
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alchymister » 26 črc 2008, 09:23

fjo píše:....ja bych se oprostil od ruznych typu viz recyklacni sipky, spojovani PX s pivem, zenami a CocaColou... nas Pentax je preci jedinecny a solidni.. prece si ho sami neuvrhneme v posmech ci nezostudime kopirovanim druhych a vlastni nulovou invenci... proboha...

...a ten termin 27.7. je sibenicni... pokud to ma vypadat slusne, tak bych jeste vydrzel.. OK, uz se to tu resi dlouho, ty tricka, ale mam za to, ze az ted, posledni dny se resi vlastni navrhy...

...pokdu ma byt neco slusneho, solidniho a pusobit profesionalne, tak zadny spech jen proto, abych to triko uz mohl nosti se vetsinou nevyplati.. muze to pak mit opacny efekt...

pokud se vsak s terminem neda hnout, rozhodne bych se priklanel k navrhu cikiho.. myslim ten s hlavou.. je to jednoduche, jasne, ciste.. je v tom vtip a pritom pusobi solidne... s tim, ze hlavu velkou na zada a dopredu na prso klasicke logo Pentax a pod tim napis.... Powered by PFS (ci rozepsat cely nazev... popripade web adresu)
nooo... ta coca cola bol samozrejme vtip.. o nulovej invencii tohto napadu by sa dalo diskutovat.. nuz ale v pripade ze tuto srandu berieme vazne tak aj tak podla mna jednoznacne najlepsi napad z tych, ktore tu boli prezentovane.. majte sa
svetu mier!

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“