Placena verze PFS

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Byly by jste ochotni poridit si placenou verzi PFS?

ano, do 500kc/sk na rok
4
17%
ano, 500 - 1000kc/sk na rok
4
17%
ano, pokud by to stalo za vyhody
10
42%
nehodlam platit
6
25%

Celkem hlasů: 24

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 31 kvě 2008, 19:19

Ja nehovroim ze by bolo zle zmazat stare fotky respektyve fotky ktore maju male hodnotenie, skor sa mi to nezda fer voci tym zacinajucim a za druhe muselo by sa vyriesit to hodnotenie...
Nejak by sa to dalo vyriesit nejak tak ze akzdy by bol zaciatocnik a tym by sa nemazali ziadne fotky ale bol by nejaky priemer vsetkych hodnoteni a ked by prekrocil ten priemer(hodnotenie fotiek deleno pocet fotiek) a dosiahol by stanovenu hodnotu tak by bol uz fotograf a uz by sa mu fotky po nejake hodnotenie automaticky mazalo...
A k tym hodnoteniam..no neviem proste by s ato dalo vyriesit nejakym limitom uczivatelov teda aby nejaky uzovatel nenahadzal 100 fotiek za tyzden (Priklad) a teda niekedy sa fotky na hlavnej stranke menia kazdu hodinu a bezny uzivatel ktory chodi na galeriu 2 x denne nema sancu to sledovat...
Dalej ohladom hodnotenia nejak ze by sa muselo povinne hodnotit.... to sa musi nejak domysliet zatial ma nic nenapadlo...

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 31 kvě 2008, 21:08

to DjLuke9: Nezdaji se mi na tom dve veci. Jednou je komplikovanost uz jen vymyslet pravidla natoz to naprogramovat. Ja programovat neumim, ale trosku jsem s tim koketoval takze tusim kolik by to mohlo byt prace aspon priblizne.
Ta druha je ze kdyz se podivam na hlasovani v galerii tak by se asi vsechny fotky mazali kdyz nejlepe hodnocena fotka dostala tri hlasy. Abych pravdu rekl tak body jsou mimo me. Ja si vazim komentu. Kritickej koment mi vetsinou rekne vic nez minimum bodu. Nebo kdyz mi nekdo da trojku tak nevim jestli na nej jen fotka nezapusobila, nebo to neni jeho tema, nebo se mu neco libilo neco ne. Proste body jsou prome jen doplnek. A jak tak pozoruju tak tady dost lidi ma stejny nazor protoze se mnohem vice komentuje nez boduje a to me tesi.

Ikdyz ja vim, ze ja sam moc nekomentuju ani nepridavam fotky a stydim se. Snad se to semnou zlepsi.
Tak pravil Dr.Chocholousek

mrPeet_CZ
Nový uživatel
Nový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrPeet_CZ » 31 kvě 2008, 21:49

Tak můj názor na mazání fotek podle hodnocení je že to nemůže fungovat, když fotky v galeriích jich mají strašně málo a donutit nějak lidi hodnotit fotky si neumím představit... Ale co takhle automatické mazání fotek které nebyly už dlouho zobrazeny ? Vycházím z předpokladu, že je tu několik desítek uživatelů a zajímavé fotky jsou diskutovány, prohlíženy, a ty nezajímavé zůstanou bez prohlížení, pokládám to tedy do určité míry za hodnocení.

Prostor pro fotky považuji za víc než dostačující, tenhle web má fungovat jako prezentace aktuálních / nejlepších fotek, není to místo pro nějakou dlouhodobou zálohu.

No a příspěvky resp. placená verze: Pokud platit, tak určitě za nějaké benefity, ale já jakožto spořivý český človíček zůstanu u free verze. Ale pokud by se vyskytla opět nějaká akce (trička z jara) tak budu rád když část půjde na provoz webu (i když nemám tušení jestli to vůbec stojí za vynaloženou energii)

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 01 čer 2008, 15:53

J asom to hovoril len ako napad nebolo to tak ze by to tak muselo byt to ma napadlo len take hole riesenie ohladom premazavavnia fotografii a tiez toho aby neboli nezvyhodneny zaiatocnici...

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“