Smc PENTAX-DA 18-250mm F3.5-6.3ED AL [IF]
Moderátor: Moderátoři
PX DA 18-250
...chachacha... myslím, že si PX může mnout ruce... ještě toto sklo neprodává a už budí takový rozruch... jaký by to byl prů.er, kdyby uvedení tohoto skla bylo ponecháno bez povšimnutí...
Pentax
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo. bude to tak. Nemeni delku jen pri ostreni. pri zoomovani ano. jen pro pobaveni Neff napsal k teto novince zhruba toto: Neni jasne zda se predni opticky clen pri ostreni otaci, vzhledem k cenove relaci nejspise ano, ale je to jen spekulace. On je fakt, ehm, jinej. Asi se nepodival na fotku co prikladal k clanku. Videl by ze ma tvar. slun. clonu a tudiz se otacet nebude, ze.
Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...Instruktor píše:Jo jo. bude to tak. Nemeni delku jen pri ostreni. pri zoomovani ano. jen pro pobaveni Neff napsal k teto novince zhruba toto: Neni jasne zda se predni opticky clen pri ostreni otaci, vzhledem k cenove relaci nejspise ano, ale je to jen spekulace. On je fakt, ehm, jinej. Asi se nepodival na fotku co prikladal k clanku. Videl by ze ma tvar. slun. clonu a tudiz se otacet nebude, ze.
Pentax
Dobrý přirovnání, jejda to bejvala mašinafjo píše:Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...Instruktor píše:Jo jo. bude to tak. Nemeni delku jen pri ostreni. pri zoomovani ano. jen pro pobaveni Neff napsal k teto novince zhruba toto: Neni jasne zda se predni opticky clen pri ostreni otaci, vzhledem k cenove relaci nejspise ano, ale je to jen spekulace. On je fakt, ehm, jinej. Asi se nepodival na fotku co prikladal k clanku. Videl by ze ma tvar. slun. clonu a tudiz se otacet nebude, ze.
K100D Super.....
Jojo ZX spectrum, to je stroj ne nadarmo mam par kousku doma ) skoda ze to neumi rawyfjo píše:Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...
K20D , MZ-250 18-55+50-200, Sigma MZ II 28-80, Sigma MW II 28/2.8, Pentax A 50/1,7, Fomei AF 400
...no jo, to ho zapoměli naučit... ...do toho už nějak nestihl kecat... ...ale popravdě by ty RAWy zpracovával v tempu NEFFa vybíhajícího na Sněžku..PvvS píše:Jojo ZX spectrum, to je stroj ne nadarmo mam par kousku doma ) skoda ze to neumi rawyfjo píše:Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...
Pentax
Re: PX DA 18-250
Na tom objektivu je pro lidi jako jsem já už jenom to číslo "250" takové magické už to není 200tovka ale něco víc Asi to bude tím že toužím po 300tovce a namlouvám si že je to skoro to stejnýfjo píše:...chachacha... myslím, že si PX může mnout ruce... ještě toto sklo neprodává a už budí takový rozruch... jaký by to byl prů.er, kdyby uvedení tohoto skla bylo ponecháno bez povšimnutí...
Pokud na to ale mrknu s pohledu bývalého majitele ultrazoomu. Tak je to z bláta do luxusní kaluže
K100D Super.....
...na jednu stranu mu neodpírám zásluhy na propagaci různých věcí... ale na stranu druhou je problém, když někdo chce něco dělat a vysvětlovat a nevědět o tom, co je potřeba...elho_cid píše:Ondrej psal o fotografovani, kdyz mnozi z vas jeste tahali kacera... Taky rikam, ze by se mel venovat spis sci-fi, ktera mu jde nejlip, ale pro me bude jednou pro vzdy Velkej Mahr.
...Neff není první a ani poslední, kdo se tímto nešťastným snažením staví do trochu smutné pozice. Neříkám, že má vědět vše, ale když není schopen správně vysvětlit, mohl by alespoň nasměrovat... a to se právě nestalo známemu, který s ním komunikoval před nějakým časem právě ohledně určitých problémů s chováním digitálního fotoaparátu. Stačilo jen dát odkaz, kontaktovat s někým, kdo odpovědět dokáže. Bohužel místo toho následovalo mlžení a nejasné odpovědi...
Chápu, že toho má hodně, ale on sám, právě proto, že to není mladý nezkušený floutek, který se bije v prsa a křičí kolem sebe, že vše zná a všemu rozumí, aby si dokázal naložit tolik, kolik sám zvládne. Ono to pak někdy vede spíše k matení a toho je kolem nás myslím až příliš...
...sledoval jsem s ním různé pořady, např. o zavádění digi TV a třeba tento počin nebyl špatný, ale ohledně fotografování... ...nevím, možná jsem si už vnitřně vytvořil blok, ale jeho knížky o digifoto bych si nekoupil. Pár krát jsem do nich nahlédl, ale víceméně je to stále jen to samé vydané v různě barevných obalech... jen počáteční navedení do tématu a... konec.
...neber to jako stížnost, pomluvu... jen těch marných nadějí na vysvětlení už mám dost...
Pentax
...omlouvam se, ze to jeste jenou vytahuji, i kdyz je to off topic tohoto tematu, ale kdyz jsem se otiral o Neffa, mel jsem na mysli takovehle pripady...elho_cid píše:Ondrej psal o fotografovani, kdyz mnozi z vas jeste tahali kacera... Taky rikam, ze by se mel venovat spis sci-fi, ktera mu jde nejlip, ale pro me bude jednou pro vzdy Velkej Mahr.
http://www.paladix.cz/clanky/odpoved-neffovi.html
Pentax
Gratulujinijel píše:Tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem si ho. Zatím jsem toho moc nenafotil, ale celkem spokojenost. Jediné co mě zklamalo je nemožnost manuálního doostření při zapnuté automatice jako to umí setový 18-55, je prostě potřeba přepnout na manuál.
...tak koukej, at si co nejdrive muzeme prohlednout nejake obrazky...
Pentax
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo je tady: http://photos.cihar.com/2007-japan/10-28/ , ale ani jedna není s plným zoomem. Zítra snad něco zvládnu nafotit za světla .fjo píše: Gratuluji
...covece, na to, co to je za kravsky rozsah to na prvni pohled vuuubec nevypada zle ...takze to na to akcni courani opravdu bude dobra varianta...nijel píše:Něco málo je tady: http://photos.cihar.com/2007-japan/10-28/ , ale ani jedna není s plným zoomem. Zítra snad něco zvládnu nafotit za světla .fjo píše: Gratuluji
Diky a na dalsi fotky se urcite tesim...
Pentax