Smc PENTAX-DA 18-250mm F3.5-6.3ED AL [IF]

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

PX DA 18-250

Příspěvek od fjo » 03 říj 2007, 21:08

...chachacha... myslím, že si PX může mnout ruce... ještě toto sklo neprodává a už budí takový rozruch... jaký by to byl prů.er, kdyby uvedení tohoto skla bylo ponecháno bez povšimnutí... :wink:
Pentax

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Instruktor
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Instruktor » 08 říj 2007, 13:23

Jo jo. bude to tak. Nemeni delku jen pri ostreni. pri zoomovani ano. jen pro pobaveni Neff napsal k teto novince zhruba toto: Neni jasne zda se predni opticky clen pri ostreni otaci, vzhledem k cenove relaci nejspise ano, ale je to jen spekulace. On je fakt, ehm, jinej. Asi se nepodival na fotku co prikladal k clanku. Videl by ze ma tvar. slun. clonu a tudiz se otacet nebude, ze.

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 08 říj 2007, 13:29

Instruktor píše:Jo jo. bude to tak. Nemeni delku jen pri ostreni. pri zoomovani ano. jen pro pobaveni Neff napsal k teto novince zhruba toto: Neni jasne zda se predni opticky clen pri ostreni otaci, vzhledem k cenove relaci nejspise ano, ale je to jen spekulace. On je fakt, ehm, jinej. Asi se nepodival na fotku co prikladal k clanku. Videl by ze ma tvar. slun. clonu a tudiz se otacet nebude, ze.
Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...
Pentax

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 15 říj 2007, 19:33

fjo píše:
Instruktor píše:Jo jo. bude to tak. Nemeni delku jen pri ostreni. pri zoomovani ano. jen pro pobaveni Neff napsal k teto novince zhruba toto: Neni jasne zda se predni opticky clen pri ostreni otaci, vzhledem k cenove relaci nejspise ano, ale je to jen spekulace. On je fakt, ehm, jinej. Asi se nepodival na fotku co prikladal k clanku. Videl by ze ma tvar. slun. clonu a tudiz se otacet nebude, ze.
Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...
Dobrý přirovnání, jejda to bejvala mašina :mrgreen:
K100D Super.....

PvvS
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 16 říj 2007, 14:19

fjo píše:Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...
Jojo ZX spectrum, to je stroj :) ne nadarmo mam par kousku doma :)) skoda ze to neumi rawy :)
K20D , MZ-250 18-55+50-200, Sigma MZ II 28-80, Sigma MW II 28/2.8, Pentax A 50/1,7, Fomei AF 400

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 říj 2007, 14:26

PvvS píše:
fjo píše:Neff je jinej.. připomíná mi stařičký ZX Spectrum.... dělá do všeho, ale nic pořádně.... a jednou za čas se k němu člověk vrátí.. aby se pobavil...
Jojo ZX spectrum, to je stroj :) ne nadarmo mam par kousku doma :)) skoda ze to neumi rawy :)
...no jo, to ho zapoměli naučit... ...do toho už nějak nestihl kecat... ...ale popravdě by ty RAWy zpracovával v tempu NEFFa vybíhajícího na Sněžku.. :wink:
Pentax

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: PX DA 18-250

Příspěvek od hoza » 16 říj 2007, 18:09

fjo píše:...chachacha... myslím, že si PX může mnout ruce... ještě toto sklo neprodává a už budí takový rozruch... jaký by to byl prů.er, kdyby uvedení tohoto skla bylo ponecháno bez povšimnutí... :wink:
Na tom objektivu je pro lidi jako jsem já už jenom to číslo "250" takové magické :) už to není 200tovka ale něco víc :D Asi to bude tím že toužím po 300tovce :D a namlouvám si že je to skoro to stejný :D

Pokud na to ale mrknu s pohledu bývalého majitele ultrazoomu. Tak je to z bláta do luxusní kaluže :D
K100D Super.....

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 16 říj 2007, 20:46

Ondrej psal o fotografovani, kdyz mnozi z vas jeste tahali kacera... Taky rikam, ze by se mel venovat spis sci-fi, ktera mu jde nejlip, ale pro me bude jednou pro vzdy Velkej Mahr.

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 16 říj 2007, 21:47

elho_cid píše:Ondrej psal o fotografovani, kdyz mnozi z vas jeste tahali kacera... Taky rikam, ze by se mel venovat spis sci-fi, ktera mu jde nejlip, ale pro me bude jednou pro vzdy Velkej Mahr.
...na jednu stranu mu neodpírám zásluhy na propagaci různých věcí... ale na stranu druhou je problém, když někdo chce něco dělat a vysvětlovat a nevědět o tom, co je potřeba...
...Neff není první a ani poslední, kdo se tímto nešťastným snažením staví do trochu smutné pozice. Neříkám, že má vědět vše, ale když není schopen správně vysvětlit, mohl by alespoň nasměrovat... a to se právě nestalo známemu, který s ním komunikoval před nějakým časem právě ohledně určitých problémů s chováním digitálního fotoaparátu. Stačilo jen dát odkaz, kontaktovat s někým, kdo odpovědět dokáže. Bohužel místo toho následovalo mlžení a nejasné odpovědi...

Chápu, že toho má hodně, ale on sám, právě proto, že to není mladý nezkušený floutek, který se bije v prsa a křičí kolem sebe, že vše zná a všemu rozumí, aby si dokázal naložit tolik, kolik sám zvládne. Ono to pak někdy vede spíše k matení a toho je kolem nás myslím až příliš...

...sledoval jsem s ním různé pořady, např. o zavádění digi TV a třeba tento počin nebyl špatný, ale ohledně fotografování... ...nevím, možná jsem si už vnitřně vytvořil blok, ale jeho knížky o digifoto bych si nekoupil. Pár krát jsem do nich nahlédl, ale víceméně je to stále jen to samé vydané v různě barevných obalech... jen počáteční navedení do tématu a... konec.

...neber to jako stížnost, pomluvu... jen těch marných nadějí na vysvětlení už mám dost...
Pentax

hoza
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od hoza » 17 říj 2007, 14:23

Přátele a teď už pišme s tématu -> Objektivy ju :wink: díky
K100D Super.....

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 24 říj 2007, 13:09

elho_cid píše:Ondrej psal o fotografovani, kdyz mnozi z vas jeste tahali kacera... Taky rikam, ze by se mel venovat spis sci-fi, ktera mu jde nejlip, ale pro me bude jednou pro vzdy Velkej Mahr.
...omlouvam se, ze to jeste jenou vytahuji, i kdyz je to off topic tohoto tematu, ale kdyz jsem se otiral o Neffa, mel jsem na mysli takovehle pripady...

http://www.paladix.cz/clanky/odpoved-neffovi.html
Pentax

nijel
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nijel » 28 říj 2007, 13:28

Tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem si ho. Zatím jsem toho moc nenafotil, ale celkem spokojenost. Jediné co mě zklamalo je nemožnost manuálního doostření při zapnuté automatice jako to umí setový 18-55, je prostě potřeba přepnout na manuál.

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 28 říj 2007, 13:51

nijel píše:Tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem si ho. Zatím jsem toho moc nenafotil, ale celkem spokojenost. Jediné co mě zklamalo je nemožnost manuálního doostření při zapnuté automatice jako to umí setový 18-55, je prostě potřeba přepnout na manuál.
Gratuluji :-)

...tak koukej, at si co nejdrive muzeme prohlednout nejake obrazky... :wink:
Pentax

nijel
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nijel » 28 říj 2007, 14:15

fjo píše: Gratuluji :-)

Něco málo je tady: http://photos.cihar.com/2007-japan/10-28/ , ale ani jedna není s plným zoomem. Zítra snad něco zvládnu nafotit za světla :-).

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 28 říj 2007, 14:18

nijel píše:
fjo píše: Gratuluji :-)

Něco málo je tady: http://photos.cihar.com/2007-japan/10-28/ , ale ani jedna není s plným zoomem. Zítra snad něco zvládnu nafotit za světla :-).
...covece, na to, co to je za kravsky rozsah to na prvni pohled vuuubec nevypada zle :-) ...takze to na to akcni courani opravdu bude dobra varianta... :-)

Diky a na dalsi fotky se urcite tesim...
Pentax

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“