Adobe photosop CS3
Moderátor: Moderátoři
...pro MacOS je krasny programek iBackup, ktery zalohuje UPLNE vse.. vsetne nainstalovanych programu (nejen jejich nastaveni) a to i tech, ktere jsou nestandardni. Jakmile to na MacOSu funguje, tak to je schopen zazalohovat... takze parada. A co se ma zalohovat a posleze zpetne pouzit se da vzdy zvolit...
Pentax
-
- Moderátor
Windows mají tzv. Bod obnovy. Ten si dělají většinou v okamžiku, kdy se něco instaluje nebo odinstalovává, případně je možné vložit ho ručně. Před reinstalací by možná ještě stálo za pokus zkusit, jestli nemají tvoje windows uložený nějaký bod obnovy z doby, kdy ti ještě vše fungovalo správně a pokusit se vrátit systém k tomuto bodu. To by mělo zajistit nápravu a nefungovat bude jen to, cos eventuálně instaloval později než je ten bod obnovy.
v XP je to pod tlačítkem Start a potom na příkaz Nápověda a odborná pomoc. Klepnout na odkaz Výkon a údržba, na odkaz Vrácení změn zpět pomocí nástroje Obnovení systému a na odkaz Spustit Průvodce obnovením systému.
Visty to asi budou mít obdobně...
v XP je to pod tlačítkem Start a potom na příkaz Nápověda a odborná pomoc. Klepnout na odkaz Výkon a údržba, na odkaz Vrácení změn zpět pomocí nástroje Obnovení systému a na odkaz Spustit Průvodce obnovením systému.
Visty to asi budou mít obdobně...
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
-
- V.I.P člen
Dobrý den.Mám takový problém s tímto programem.Dnes jsem si stáhnul Adobe Photoshop CS3 Extended a když ho rozbalím a spustím setup,tak mi to napíše "Při instalaci se vyskytla chyba a nelze pokračovat.Vyžádejte si pomoc od zákaznické podpory Adobe. Internal Error 2739." .Nevíte někdo co s tím? Ještě mě napadlo jestli to není Vistou.Dík za odpověd
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
...pokud jsi mel v kompu jiz nainstalovanou nejakou verzi PS a dosla Ti treba trial verzi nebo jsi mel nejaky problem, je mozne, ze se tento problem nebo info o dosle trial verzi je uchovana v kompu a pak nelze nainstalovat verzi dalsi.. nebo i stejnou ale opakovane... na to pomuze pouze preinstalace celeho operacniho systemu...
Pentax
No tak jsem trochu pročistil a defragmentoval registry přes Tune Up 2007,a do přeinstalace se mi opravdu moc nechce,protože jsem jí dělal asi před 10 dněmi,a to ještě k tomu mám měsíc novej notebook.Jinak na tomto notebooku jsem nikdy trial ani full neinstaloval,takže tím to taky nemůže být.My máme full na PC,který má XP a tam v pohodě a tady uplně to samý nejde nainstalovat.Fakt divný.Ještě nějaký nápad?