Jak měníte objektivy?
Moderátor: Moderátoři
...prosba..
...zkouším šťourat po netu a objevit fotografie z nového skla Pentax DA 35/2,8 macro Ltd.
...zatím jsem našel jen dva snímky mincí... jo, fajn, ale rád bych viděl víc..
...budu rád, pokud sem dáte nějaké odkazy...
díííky
...myslím, že mi mí Pentaxáci rozumějí...
...zatím jsem našel jen dva snímky mincí... jo, fajn, ale rád bych viděl víc..
...budu rád, pokud sem dáte nějaké odkazy...
díííky
...myslím, že mi mí Pentaxáci rozumějí...
Pentax
-
- V.I.P člen
Skoro vždy to mám jako loterii:spadne nespadne.Ale když už je to na spadnutí snažím se hlídat skla.Tělo se snadno dá sehnat,vyměnit,ale ztráta kvalitního průhledu na kterém mám závislost nevím ...co bych si počal.10 sec. na výměnu 1 za 1 mě přijde reálná.Ale někdy i sec.je moc a záběr je jinde.Volím podle akce 1-2 kusy ssebou.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
-
- V.I.P člen
...nemáš dva páry rukou....?? :-OBulda píše:A nevíte jak mám měnit já? Když mám na vodítkách ještě dva hafany (ideální modely na focení).Nedejbože když ještě proběhne kočka ... 8O
...ono to asi nejde skloubit vše dohromady... a popravdě si nedokážu představit výměnu objektivů s hafanem na vodítku... a to ten náš má 5 měsíců a 24 kilo... natož s dvěmi dospělými (podle tvé fotky v nicku) Bullmastifami.. )))
...to snad jedině, že by jsi si pořídil kárku a hafany zapřáhl.. pak by jsi měl obě ruce (a i nohy) volné..
Pentax
JJ je to těžké .Naštěstí bulmastif (70kg) je jen jeden a druhý je mops .Vidím že jsme stejná krevní skupina bulmastif+pentax.Tak a´t cvrček hezky roste a při výměně skla je v klidu a nehodí slinku na čočkufjo píše:...nemáš dva páry rukou....?? :-OBulda píše:A nevíte jak mám měnit já? Když mám na vodítkách ještě dva hafany (ideální modely na focení).Nedejbože když ještě proběhne kočka ... 8O
...ono to asi nejde skloubit vše dohromady... a popravdě si nedokážu představit výměnu objektivů s hafanem na vodítku... a to ten náš má 5 měsíců a 24 kilo... natož s dvěmi dospělými (podle tvé fotky v nicku) Bullmastifami.. )))
...to snad jedině, že by jsi si pořídil kárku a hafany zapřáhl.. pak by jsi měl obě ruce (a i nohy) volné..
K10D,Pentax ,Tamron 90/2,8,Tamron 17-50/2.8,Sigma 70-200/2.8
Bulda píše:JJ je to těžké .Naštěstí bulmastif (70kg) je jen jeden a druhý je mops .Vidím že jsme stejná krevní skupina bulmastif+pentax.Tak a´t cvrček hezky roste a při výměně skla je v klidu a nehodí slinku na čočkufjo píše:...nemáš dva páry rukou....?? :-OBulda píše:A nevíte jak mám měnit já? Když mám na vodítkách ještě dva hafany (ideální modely na focení).Nedejbože když ještě proběhne kočka ... 8O
....no, Bullmasifa nemáme, máme Ridgebacka kříženého s Labradorem...
...a co se týká slintání.. tak to naštěstí není tak hrozné...
Pentax
fjo píše:Bulda píše:JJ je to těžké .Naštěstí bulmastif (70kg) je jen jeden a druhý je mops .Vidím že jsme stejná krevní skupina bulmastif+pentax.Tak a´t cvrček hezky roste a při výměně skla je v klidu a nehodí slinku na čočkufjo píše: ...nemáš dva páry rukou....?? :-O
To bude taky ,,drobeček,,.Přeji veselou výměnu objektivů
Bulda píše:fjo píše:Bulda píše: JJ je to těžké .Naštěstí bulmastif (70kg) je jen jeden a druhý je mops .Vidím že jsme stejná krevní skupina bulmastif+pentax.Tak a´t cvrček hezky roste a při výměně skla je v klidu a nehodí slinku na čočku
...tak třeba ty naše drobečky někdy seznámíme, když se tady v Brně či ve Zlíně bude konat nějaky sraz PFS..
Pentax
Fajn aspoň bude co fotit.I ve Zlíně bývají srazy?fjo píše:Bulda píše:fjo píše:
...tak třeba ty naše drobečky někdy seznámíme, když se tady v Brně či ve Zlíně bude konat nějaky sraz PFS..
Bulda píše:Fajn aspoň bude co fotit.I ve Zlíně bývají srazy?fjo píše:Bulda píše:
...no to nevím, ale neřekl bych, že jsi jediný na PFS ze Zlína
Pentax
-
- Moderátor
Hezká "psí" diskuse i když trochu od tématu... - kočouchy asi neberete, co, to by byl moc rušivý element? Ona ta naše stejně nikam moc nechodí
Jen prosba na okraj - nešlo by to bez opakování celého předchozího příspěvku? Moc to pak narůstá a kvůli jedné větě je plná celá obrazovka - možná by stačila jen vždy poslední věta z předchozího příspěvku nebo pokud na sebe navuzujete tak i bez předchozího příspěvku.
Díky.
Jen prosba na okraj - nešlo by to bez opakování celého předchozího příspěvku? Moc to pak narůstá a kvůli jedné větě je plná celá obrazovka - možná by stačila jen vždy poslední věta z předchozího příspěvku nebo pokud na sebe navuzujete tak i bez předchozího příspěvku.
Díky.
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ