Titanova K20D a olivova K-m

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Kajfik
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od Kajfik » 26 bře 2009, 03:04

vjaceslav píše:
Aj mne by sa dizajnovo páčila, ale zadná časť je až pretitánovaná. Ale odtieň je to parádny :)
Keď vidím limited edition nemôžem sa zbaviť nostalgie na K10D a jej GRAND PRIX :)
jo jo, tu jsem mel a styska se mi po ni... Rekl bych ze ji to sluselo vic nez titanove K20tce... I krabice od ni byla tak hezka ze jsem ji mel chut vystavit do policky...
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Radim
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Radim » 26 bře 2009, 06:31

K20D, MZ-M, LX

vjacesslav
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od vjacesslav » 26 bře 2009, 11:04

Radim píše:A co takhle trochu magnézia?
http://www.pentaxforums.com/forums/pent ... ition.html
:lol: :roll:
Teraz neviem či je to naozaj alebo len sranda :)

Inak prečo výrobcovia nerobia telá z uhlíkových vlákien. Možno kvôli cene. Ale všetky iné výrobky prechádzajú tou érou: železo - tvrdý plast - hliník - zliatina - uhlíkové vlákno :)

Sa celkom teším kedys aobjaví medzi profu zrkadlovkami aj tento materiál :)
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh

k.e.n
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od k.e.n » 26 bře 2009, 11:18

vjaceslav: chvíli jsem to četl jako "želatina".. :D

..výhodou by bylo, že by foťák dobře přilnul k povrchu a i případný pád by byl v pohodě, jen by to tak trochu mlaskavě plesklo.
..nejhezčí pohled na svět je z komína!

vjacesslav
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od vjacesslav » 26 bře 2009, 11:24

A čo sa týka Japonskej mašinérie. Nečudoval by som sa keby probudli viacerá farebné vyhotovenia tých lacnejších modelov DSLR. Napríklad rúžová, červená, snehovobiela, svetlomodrá. Proste mech si je z čoho vyberať. A Japonky by to kupovali jak divé :)

aes
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od aes » 26 bře 2009, 12:44

To je fakt, ze ludia co si kupuju tie najnizsie modely zrkadloviek sa budu rozhodovat aj podla farby..preto napr aj nova Panasonic zdrkadlovka stavila na farebne prevedenie..Tomu sa nemozno cudovat.
K10D + 18-55/3.5-5.6, Sigma 10-20/4-5.6, Tamron 28-75/F2.8, PX 55-300 4-5.6
http://picasaweb.google.sk/aesace ,
http://albums.photoonweb.com/aes/

frndolina
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od frndolina » 26 bře 2009, 13:39

nechapem, preco by to malo byt pre blbeckov :roll:
fotia aj zeny, preco by nemohli mat pekny fotak, ked vo vnutri je presne taky isty, ako klasicky?
ja mat peniaze, urcite si kupim tasku jill-e, prave preto, ze je pekna 8) a ak by som si mala vybrat z dvoch funkcne rovnakych novych tiel, urcite by ma nejake pekne potesilo. co je na tom?
Pentaxitka K10D, ZX-7, 15mm/f4 Ltd, 35mm/f2.8 Ltd, 50mm/f1.4, Sigma 70-200mm/f2.8, Lensbaby Composer Double Glass Optic, Skink Pancake Pinhole, Metz 58AF2

jzdenka
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jzdenka » 26 bře 2009, 13:55

proč by si někdo nemohl koupit barevný foťák? To že si někdo chce koupit jen a jen černou považuju za stejně ujeté, jako když si chce koupit někdo třeba růžový /moje oblíbená barva/ :D
Snažím se být nenápadná /při mé poněkud kredenciozní postavě to není jednoduché/,proto mám foťák černý, ale plno lidí chce být vidět a taky provokovat,takže proč nemít barevný foťák ladící k botičkám či šatičkám. Mě je úúúúplně jedno, kdo si koupí jaký foťák a myslím si, že třeba modni barvy by přispěly k většímu prodeji :wink:

vjacesslav
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od vjacesslav » 26 bře 2009, 13:57

frndolina píše:nechapem, preco by to malo byt pre blbeckov :roll:
fotia aj zeny, preco by nemohli mat pekny fotak, ked vo vnutri je presne taky isty, ako klasicky?
ja mat peniaze, urcite si kupim tasku jill-e, prave preto, ze je pekna 8) a ak by som si mala vybrat z dvoch funkcne rovnakych novych tiel, urcite by ma nejake pekne potesilo. co je na tom?
Ja som o žiadnych blbečkoch nepísel. Nepokladám Japonky za ne. Všeobecne Japonci majú úplne iný vkus a veľmi zvláštny a zároveň tým svojím čudným vkusom aj príťažlivý so snahou spoznať ho :) Možno sa to raz podarí. Ale tie farebné variácie by mohli byť naozaj cool-ové. Aj keď práve tá zelená mi pripadá skôr ako vojenská pastelová, čo mne osobne príťažlivé nepríde. SKôr taká ARMY stýle, ale tu by som preferoval aj tú odolnosť, ktorú mala K200D :)

Inak Jill-e je brutálna značka. Blahoželám. Raz sa Ti to určite podarí :) Myslela si niečo také?
http://www.kaboodle.com/reviews/medium- ... jill-e.com

aes
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od aes » 26 bře 2009, 15:14

Tiez som nic take nespominal. Faktom je, ze zeny sa obvykle viac rozhoduju pomocou citov a pocitov a tak si skor vyberu nieco, co sa im paci a preto je vo svete marketingu zena velmi dolezity a vazeny trhovy subjekt. Rovnako na muzov su zacielene marketingove kampane, ale su inak stavane, nie az tolko na pocitoch ale viac na zozname funckii toho ktoreho produktu, aj ked ich clovek nikdy nemusi vyuzit:)
K10D + 18-55/3.5-5.6, Sigma 10-20/4-5.6, Tamron 28-75/F2.8, PX 55-300 4-5.6
http://picasaweb.google.sk/aesace ,
http://albums.photoonweb.com/aes/

vjacesslav
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od vjacesslav » 26 bře 2009, 15:21

aes píše:Tiez som nic take nespominal. Faktom je, ze zeny sa obvykle viac rozhoduju pomocou citov a pocitov a tak si skor vyberu nieco, co sa im paci a preto je vo svete marketingu zena velmi dolezity a vazeny trhovy subjekt. Rovnako na muzov su zacielene marketingove kampane, ale su inak stavane, nie az tolko na pocitoch ale viac na zozname funckii toho ktoreho produktu, aj ked ich clovek nikdy nemusi vyuzit:)
Pný súhlas :)

Beech
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Beech » 26 bře 2009, 17:14

Ahoj pentaxáci, jsem tu nový, ale dle mého názoru je to jen věc vkusu- někdo to má rád černý, někdo stříbrný- mně spíš vadí, že na té rádoby titanové K20 nevidím přepínač na manuální ostření 8O
When everything is comming your way, you´re in the wrong lane

frndolina
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od frndolina » 26 bře 2009, 20:59

Vjaceslav, aes, no vy nie...
Tomáš Fafek píše:Blbost na blbost.Když ropa tak jedině černá.Imitace titanu barvou na plast je dost šílená - pro blbečky. O té olivové hračce pro děti nemluvě.
:twisted:

vjaceslav, ano presne tie tasky som myslela. myslim, ze na zene to bude predsa len lepsie vyzerat, nez tie outdoorovo vyzerajuce vanguardy a loweprocka, nie? 8) ja som si isteho casu chcela aj popruh vymenit za nejaky kvietkovany :D

ale co ja snivam o novom tele, ked mi treba objektivy, ze? :lol:
Pentaxitka K10D, ZX-7, 15mm/f4 Ltd, 35mm/f2.8 Ltd, 50mm/f1.4, Sigma 70-200mm/f2.8, Lensbaby Composer Double Glass Optic, Skink Pancake Pinhole, Metz 58AF2

vjacesslav
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od vjacesslav » 26 bře 2009, 21:11

frndolina píše:Vjaceslav, aes, no vy nie...
Tomáš Fafek píše:Blbost na blbost.Když ropa tak jedině černá.Imitace titanu barvou na plast je dost šílená - pro blbečky. O té olivové hračce pro děti nemluvě.
:twisted:

vjaceslav, ano presne tie tasky som myslela. myslim, ze na zene to bude predsa len lepsie vyzerat, nez tie outdoorovo vyzerajuce vanguardy a loweprocka, nie? 8) ja som si isteho casu chcela aj popruh vymenit za nejaky kvietkovany :D

ale co ja snivam o novom tele, ked mi treba objektivy, ze? :lol:
No jasne, ze by to vyzeralo zosuladene. Ved ked si niekto vezme letne saty a k tomu takuto brasnu Jill-e je to krása naproti tomu ako keby mal mat plesovu robu a k tomu lowepro :) To je pravda. Aj keď z hľadiska hodnotenia fotografie je jedno ci fotograf nepobehoval pri foteni nahy :)

vjacesslav
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od vjacesslav » 27 bře 2009, 10:59

Beech píše:Ahoj pentaxáci, jsem tu nový, ale dle mého názoru je to jen věc vkusu- někdo to má rád černý, někdo stříbrný- mně spíš vadí, že na té rádoby titanové K20 nevidím přepínač na manuální ostření 8O
Vitaj v klube :)

Možno že vidíme novú K30D :) a asi sa už nebude počítať ani s manuálnymi sklami ani so starými objektívmi:)

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“