PHOTO life 68/2008

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 14 led 2009, 17:29

No ono aj ja netvrdim ze tie knizky su nejak super...
ale tiez nikdo nemoze tvrdit ze tie veci v Casopisoch tiez su nejak super...
Myslim rozobrane a podobne. Vacsinou ked si odmyslim obrazky tak su tam zakladne informacie.
Napriklad cital soms i v obchode jedno cislo uz neviem ktoreho casopisu specialne cislo o Makrofotografii tak jaksi nic nove tam neuvideli..vsetko som uz kdesi cital(hlavne na nete)...

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 14 led 2009, 17:38

...no, myslím právě, že to není případ PhotoLifu.. nechci ho nějak vynášet do nebe...

....ještě, než jsem ho začal kupovat, kupoval jsem nepravidelne kde co.. ale hlavne FotoVideo, DIGIphoto a podobné... a za čas jsem byl otrávený, že to jsou časopisy, které jsou vlastně maskovaně reklamní... Canon, Nikon, Olympus... sem tam Minolta... když se objevil Pentax (ale to jsem si tenkrát ještě tk neuvědomoval), tak propadák... ale to vám neříkám nic nového...

...už jsem si říkal, že s ena časáky vykašlu... pak se mi ale dostalo do ruky poslední malé číslo PL a.... ....nechápal jsem... nejen info o technice, ale i povídání o focení... to, co jsem předtím v časopise nenašel... řeklo by se, že to není nic zajímavéhol... ale kolikrát takové povídání dá člověku mnohem více, než hory stránek technických parametrů a sterilního porovnávání na grafech...

....PhotoLife mě nadchnul tím, že to byl časopis s emocemi...
Pentax

jikoloj
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jikoloj » 14 led 2009, 18:10

HonzaT píše:tady to mas:
Obrázek

a

Obrázek

PS: je tam jeste clanek o monopodech, tak kdybys ho chtel, tak muzu zitra jeste doskenovat :)
moc děkuji, pokud někomu vadí autorská práva mužete smazat :)
www.toulackovi.eu, Samsung GX10 + sigma 17-70 + sigma 10-20 + pentax 100-300 + macro Voigtlander 100 3.5

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 14 led 2009, 18:18

fjo píše:...no, myslím právě, že to není případ PhotoLifu.. nechci ho nějak vynášet do nebe...

a sterilního porovnávání na grafech...

....PhotoLife mě nadchnul tím, že to byl časopis s emocemi...
No vsak jasne..ja ani nehladam garfy atd...
ale suhlasims tebou ze su to fakt casopisy zamerane na reklamu a este aj dost stoja...
Preto ma hodne prekvapilo ked vsetko sa v najnovsom cisle PL objavueju rady a vystupuje tam Pentax:)
Kazdopadne ostatne ma odrazdaju lebo o Nikone Canone sa dozvies toho vela ale o Pentaxe nie...:( Jo je to cesky postoj k veci... Ale odsuzovat inu znacku? Reklamy len na Canon Nikon v casaku..casak stoji 150, podla mna ked si spocitaju kolo zarobia na reklamach by ho mohli davat zadarmo...
Je pravda a mas pravdu ze vzdy ked litujem PL su tam rozne zaujimave veci ako rady atd..vzdy ked som si ho prleistoval tak to tam bolo:)
Ale nidky som sa k nemu nedostal k precitaniu:) a kupeniu...Fakt je ten ze na nete citam o foteni..fotim rozpravam s aop foteni tak chcema j nieco ine:)

Dmb
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dmb » 14 led 2009, 18:21

Tak se nediv, že v PL je Pentax když pak Karbusicky je Pentaxak. A též jsem zjistil že PL je lepší než Foto Video. Ale ne zas ve všem, nejlepší je mít oba. :) to je můj názor. :)
Pentax K-5 + grip, SMC DA 18-55 mm f/3,5-5,6 AL II, Tamron 28-75mm f/2,8, Sigma 70-200 f/2,8 HSM II, Tokina 35-300mm f/4,5-6,7, Pentax AF 540fgz, Rad. Odpal. Blesků, Think Tank Belt System
http://lukaskabon.cz

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 14 led 2009, 18:22

P.S. Netreba sa divit ceksemu cloekua jeho postoju k Pentaxu... Povedomie je chabe a hlavne ked clovek ktory ma kompakt zrazu chce fotit viac a chce zrkadlo cita v casakoch o canone, Nikone atd. na nete zas len o tom, stretnema s fotografom ktory uz dlhorocne foti a povie mu ze ked nebudes mat Nikon alebo Canon fotit budes naprd a nebude z teba ,,fotograf,, alebo v obchode ako som sam zazil mu poveida jedine Canon ostatne znacky su ako traband k najnovsiemu mercedeu tak sa nesmieme divit ze clovek nezvoli Pentax a je to aj zasluhou Komercnych casopisou o foteni - fakt o objektivite tu mozme hovorit asi len o slovu ale vyznam sa stratl...

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 14 led 2009, 18:24

Dmb píše:Tak se nediv, že v PL je Pentax když pak Karbusicky je Pentaxak. A též jsem zjistil že PL je lepší než Foto Video. Ale ne zas ve všem, nejlepší je mít oba. :) to je můj názor. :)
Abys rozumel tak ostravacky - Toz kdyz hrabes v tom dolu a vydelavas prachy premyslis co kupis a proto nekupis ani jeden:)

Dmb
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dmb » 14 led 2009, 18:37

DjLuke9 píše:
Dmb píše:Tak se nediv, že v PL je Pentax když pak Karbusicky je Pentaxak. A též jsem zjistil že PL je lepší než Foto Video. Ale ne zas ve všem, nejlepší je mít oba. :) to je můj názor. :)
Abys rozumel tak ostravacky - Toz kdyz hrabes v tom dolu a vydelavas prachy premyslis co kupis a proto nekupis ani jeden:)
Ok, dík za krásnou Ostravštinu. Ale někdy v obou jsou povedene články, co stojí za přečtení. Tím jsem si jíst. :-)
Pentax K-5 + grip, SMC DA 18-55 mm f/3,5-5,6 AL II, Tamron 28-75mm f/2,8, Sigma 70-200 f/2,8 HSM II, Tokina 35-300mm f/4,5-6,7, Pentax AF 540fgz, Rad. Odpal. Blesků, Think Tank Belt System

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 14 led 2009, 19:15

No to v kazdom casopise:)

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 14 led 2009, 19:17

On ten PL je tan napul Canon, napul Pentax, ale spis uplne mimo znacky a spis o tom jak delat fotky nez cim. To se mi libi, protoze recenze a srovavaci testy me uz fakt nebavi. A mame to v domacnosti napul Canon, napul Pentax.

Dmb
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dmb » 14 led 2009, 19:30

elho_cid píše:
On ten PL je tan napul Canon, napul Pentax, ale spis uplne mimo znacky a spis o tom jak delat fotky nez cim. To se mi libi, protoze recenze a srovavaci testy me uz fakt nebavi. A mame to v domacnosti napul Canon, napul Pentax.
Dalo by se taky říct, asi si zítra zajdu pro PL. :)

oumik85
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

cena

Příspěvek od oumik85 » 14 led 2009, 19:37

IMHO PL neni spatny casopis, mam doma jeste par starsich cisel ve starem malem formatu a ty byly myslim lepsi, ale porad z toho co se da koupit je myslim nejlepsi.
A co se tyce ceny, tak nic vam nebrani se zucastnit fotosouteze, umistit se na stranky a mate ho zadarmo ;)

Komik1000
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Komik1000 » 14 led 2009, 20:30

a kdyby nebylo tohoto dotazu, tohoto skenu a této diskuse tak bych si PL dneska nekoupil

Dmb
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dmb » 14 led 2009, 20:33

Komik1000 píše:a kdyby nebylo tohoto dotazu, tohoto skenu a této diskuse tak bych si PL dneska nekoupil
:-D a stojí to za to? :-D

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 14 led 2009, 20:53

jikoloj píše:
HonzaT píše:tady to mas:
Obrázek

a

Obrázek

PS: je tam jeste clanek o monopodech, tak kdybys ho chtel, tak muzu zitra jeste doskenovat :)
moc děkuji, pokud někomu vadí autorská práva mužete smazat :)

...ale mě nevadí autorská práva... ale mohla by někomu, kdo by mohl PFS trochu zavařit... a to by jsme asi nechtěl nikdo z nás...
Pentax

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“